Gymleco söker svetsare

Gymleco söker svetsare

Nu söker Gymleco efter två stycken drivna svetsare. Vi ser gärna att du vill arbeta med oss långsiktigt och att du är motiverad till att arbeta hårt.

Gymleco har sina lokaler i Jordbro, söder om Stockholm. Du kommer att vara stationerad i våra egna svetslokaler i Jordbro Företagspark.

Du kommer ingå i ett motiverat Gymleco team av 10 personer.
I och med det sammansvetsade teamet kommer du ha möjligheten till att ha varierande och lärorika arbetsuppgifter. Gymleco är ett snabbt växande företag och därmed finns stora möjligheter att utvecklas inom företaget.

Vi söker dig som:

Har någon sorts svetsutbildning samt erfarenhet av att läsa av och följa ritningar. Det är meriterande om du har truckkort B1/B2 och är en "allround player" som kan hålla på med det mesta.

- B-körkort ett krav och tillgång till egen bil ett plus.

För oss är din personlighet viktig. Vi söker svetsare som har ett eget driv och som jobbar bra både i grupp och på egen hand. En positiv attityd och arbetsglädje, lättlärd och engagerad är egenskaper som vi värderar högt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter;
      • Svetsproduktion (gymutrustning)
      • Lagerarbete

Övrig information

Omfattning: Heltid
Med start: Omgående

Vänligen ansök direkt till oss på info@fitnesstrade.se
Om du har frågor om uppdraget eller om oss på Gymleco är du välkommen att höra av dig till Konsultchef Monica Sotkasiira, info@fitnesstrade.se
Mer info
Kontaktperson Monica Sotkasiira
Telefon 0850005208
Email Mejla Monica Sotkasiira
Område Haninge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gymleco.com
Sista ansökningsdag 15 sept (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gymleco har sedan 1994 designat, skapat och levererat egentillverkad gymutrustning.

Idag är Gymleco en av de största aktörerna på den Nordiska marknaden och den största i Norra Europa. Vårt huvudkontor är beläget i Stockholm där vi även har produktion, lager och showroom under samma tak. Vi har ett komplett sortiment av styrketränings– och motionsutrustning med återförsäljare över hela Sverige, Skandinavien, Baltiska länder, USA, Irland och Marocko.

Vi på Gymleco tror på egen tillverkning. Genom egen tillverkning så kortar vi ned produktionstiderna och kan leverera inom extremt korta tidsramar. Därmed har vi även möjlighet att tillverka kundunika produkter som inte finns med i vårt ordinarie sortiment.

Var med och skapa ett hälsosammare Sverige!