Administratör

Administratör

Vi söker vår nya "klippa" – med ansvar för order, logistik och inköp

Ferdfelt Trading arbetar med försäljning av högkvalitativa produkter och tjänster mot bil- och fordonsbranchen. Vi är det personliga familjeföretaget som med flexibilitet och hög servicegrad ständigt utvecklas mot att bli ledande inom vår bransch.

Nu söker vi en ersättare för vår administratör som efter 13 år valt att gå vidare mot nya utmaningar. Den lediga tjänsten innebär att du blir "spindeln i vårt nät" och håller ihop administration kring vår verksamhet.

Ditt dagliga arbete består i att du hanterar våra kundbeställningar från ax-till-limpa, dvs allt från att ta emot order, sköta inköp av varor från våra underleverantörer, till att skicka varor till kunden, samt fakturera och följa upp betalningarna från de samma. Vår verksamhet är mångfacetterad och det är aldrig en dag som är den andra lik, men ändå endel rutinarbete som måste bockas av och måste bli gjort varje dag. Du gillar att ha många saker igång samtidigt och har lätt för att se "den större bilden", att inte fastna i detaljer utan hitta lösningar och ändå vara noggrann och effektiv i arbetet.

Vi söker en glad, engagerad och strukturerad person som är självgående och gillar att arbeta delvis i ett högt tempo samt att ge service genom sociala kontakter tex via telefon och mail. Denna medarbetare kommer inom ramarna för arbetsuppgifterna få möjlighet att utveckla processer och arbetssätt, och samtidigt vara hands-on och få jobbet gjort. Du behärskar väl såväl det svenska som engelska språket både i tal och i skrift och är en vann datoranvändare.

Har du ett intresse för bil- och fordonsbranschen är det meriterande och om du har kunskaper i SoftOne som är vårt affärssystem är det en fördel men inget krav.

Ibland våra kunder idag finner du bland annat Mekonomen,
Vianor, OKQ8, Cirkle K men också flera kunder inom den tunga sidan.

Ferdfelt Trading har sitt kontor och lager i Haninge söder om Stockholm och det är också placeringsort för tjänsten. Medarbetaren rapporterar till Försäljningschefen.

Du kan läsa mer om företaget på vår hemsida www.ferdfelt.se och har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Agneta Ferdfelt 0768 68 48 40.

Anställningen är tillsvidare med 6 månaders provanställning och vi intervjuar löpande så skicka din ansökan till: agneta@ferdfelt.se snarast dock senast den 31 januari 2020
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Administration, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ferdfelt.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)