Sjuksköterska till Försvarshälsan Berga

Sjuksköterska till Försvarshälsan Berga

Försvarshälsan är Försvarsmaktens interna företagshälsovård och finns på samtliga garnisonsorter i landet. Försvarshälsan ansvarar för hälso- och sjukvård för rekryter och kadetter samt företagshälsovård för anställd personal inom Försvarsmakten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som sjuksköterska vid Försvarshälsan är arbetsuppgifterna mycket varierande. På mottagningen bedrivs sjukvård för rekryter och kadetter. Det innebär bl.a medicinsk bedömning och provtagning. Du deltar i mottagningens företagshälsovårdsarbete med vaccinationer, telefonrådgivning, arbetsrelaterad sjukvård och lagstadgade hälsoundersökningar för anställd personal. Utöver detta kommer du upprätthålla sjukvårdsberedskap vid olika typer av militär övningsverksamhet.

Kvalifikationer
  • Legitimerad sjuksköterska med specialist-/vidareutbildning.
  • Minst fem års klinisk yrkeserfarenhet.
  • B-körkort.
Meriterande kvalifikationer
  • Väl utvecklad förmåga att arbeta såväl självständigt som i team med övriga professioner.
  • Erfarenhet av tjänstgöring i Försvarsmakten.
Personliga egenskaper
Du har egen drivkraft och är service inriktad. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta både självständigt och i team med övriga professioner. Du har också god fysisk hälsa. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information
Arbetstid: Heltid 100 %. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Placering: Berga i Haninge kommun. Här bedrivs huvuddelen av arbetstiden, men verksamhet kan även förläggas på annan ort. Tjänstgöring på kvällar och helger kan förekomma.
Tillträde: Enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas, löneanspråk anges i ansökan.

Kontakt
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Fredrik Brunnström Chef Försvarshälsan Berga, 070-588 73 28

Anki Lansén, Leg. Sjuksköterska, Försvarshälsan Berga, 070-639 17 55

Facklig kontakt
OFR-O FM: Carl Johan Boberg, 076-704 86 30
OFR-S FM: Björn Engren, 070-252 78 16
SACO-F: Carl Thyrén, 070-886 79 38
SEKO: Anders Rydberg, 070-219 40 50

Sista ansökningsdatum 2020-03-01

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Amfibieregementet verkar där vatten möter land och fungerar som länken mellan sjö- och arméstridskrafter. Snabbgående stridsbåtar och svävare gör att förbandet är lättrörligt. Våra vapensystem gör att vi kan verka i fyra dimensioner: på och under vattenytan, i luften och på marken. Därmed kan vi utöva kontroll över kustområden.

Förbandet utbildar amfibiesoldater, kustjägare, sjömän och officerare inom åtskilliga huvudtjänster. Våra krigsförband omfattar Andra amfibiebataljonen, 17:e bevakningsbåtkompaniet och 132:a säkerhetskompani sjö samt tre hemvärnsbataljoner. Förbandet är baserat i Haninge (Berga), i Göteborg och på Gotland.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (13 dagar kvar)