Leg Sjuksköterska med vidareutbildning, graviditetsvikariat.

Leg Sjuksköterska med vidareutbildning, graviditetsvikariat.

Sjuksköterska med vidareutbildning, graviditetsvikariat.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som sjuksköterska vid Försvarshälsan är arbetsuppgifterna mycket varierande. På mottagningen bedrivs sjukvård för rekryter och kadetter. Det innebär bl.a medicinsk bedömning och provtagning. Du deltar i mottagningens företagshälsovårdsarbete med vaccinationer, telefonrådgivning, arbetsrelaterad sjukvård och lagstadgade hälsoundersökningar för anställd personal.

Utanför mottagningen utförs arbetet, i nära kontakt med kunderna och som ett stöd i deras systematiska arbetsmiljöarbete. Vidare förekommer utbildningsuppdrag med olika inriktning gentemot rekryter och pliktpersonal. Därutöver förekommer tjänstgöring vid olika typer av militära övningar såväl på land som till sjöss, för att självständigt upprätthålla sjukvårdsberedskap vid militär övningsverksamhet.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med specialist-/vidareutbildning.
Minst fem års klinisk yrkeserfarenhet.
Väl utvecklad förmåga att arbeta såväl självständigt som i team med övriga professioner.
B-körkort.

Meriterande kvalifikationer
Utbildning och erfarenhet av prehospitalt omhändertagande.
Erfarenhet av tjänstgöring i Försvarsmakten.

Personliga egenskaper
Du har egen drivkraft och är kundorienterad. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta både självständigt och i team med övriga professioner. Du har också god fysisk hälsa. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information
Arbetstid: Heltid 100 %. Vikariat t.o.m. 22-06-07
Placering: Berga, men verksamhet kan delvis förläggas på annan ort. Tjänstgöring vid andra förband och på kvällar och helger förekommer vid behov.
Tillträde: Enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas, löneanspråk anges i ansökan.

Kontakt
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Ann-Kristine Lansén, Sjuksköterska, Försvarshälsan Berga, 0706-639 17 55
Len Heinlaid Platschef, Försvarshälsan Berga, 0705-12 84 99

Facklig kontakt
SACO Fredrik Wilsson fredrik.wilsson@mil.se
OFRS Björn Engren bjorn.engren@mil.se

Varmt välkommen med din ansökan som ska innehålla CV samt ansökningsbrev där det framgår på ett tydligt sätt varför du är en lämplig kandidat. Sista ansökningsdatum 2021-05-14

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Amfibieregementet verkar där vatten möter land och fungerar som länken mellan sjö- och arméstridskrafter. Snabbgående stridsbåtar och svävare gör att förbandet är lättrörligt. Våra vapensystem gör att vi kan verka i fyra dimensioner: på och under vattenytan, i luften och på marken. Därmed kan vi utöva kontroll över kustområden.

Förbandet utbildar amfibiesoldater, kustjägare, sjömän och officerare inom åtskilliga huvudtjänster. Våra krigsförband omfattar Andra amfibiebataljonen, 17:e bevakningsbåtkompaniet och 132:a säkerhetskompani sjö. Förbandet är baserat i Haninge (Berga) och i Göteborg.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 26 apr 2021 (9 dagar kvar)