Analytisk logistiker med IT-kompetens

Analytisk logistiker med IT-kompetens

Till vår uppdragsgivare, söker vi en Logistiker med gedigen IT-kompetens. Företaget som är specialiserat på tredjepartlogistiklösningar är beläget i södra Stockholm,

Rollen är bred och innehåller många olika arbetsområden. Vilket bland annat innebär många kontakter både externt och internt. Du arbetar nära kunder och i många fall deras logistikchefer. Du har koll på verksamhetens lönsamhet, följer upp nyckeltal och KPI:er. Tittar på prissättning och ser över avtal. Du påbörjar självständigt och slutför nya och/eller pågående processer såsom system- och processutvecklingar i WMS, processer och lagerflöden, förbättringar och effektiviseringar i WMS och relaterad IT. Tillsammans med företagets WMS-leverantör skapar du EDI-koppling med/mot våra kunders affärssystem. En annan viktig uppgift är att analysera flöden mot personal med t.ex. kostnader och intäkter.

Ort: Stockholm

Sista ansökningsdag: 24 juni 2018

Vem är du?

För att lyckas i rollen är du logistiker med goda logistik- och IT-kunskaper. Du har god erfarenhet av analys, nyckeltal och KPI:er. Du känner dig väl bekant med EDI-implementering och WMS-system, lagerflöden- och planering samt utredningar.

Som person gillar du att arbeta i högt tempo, har hög social kompetens, är flexibel och har förmåga att arbeta självständigt. Du är även noggrann och har ett strukturerat arbetssätt samt kan kavla upp ärmarna och jobba "hands on" när det behövs.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillträde snarast.

Skicka gärna in din ansökan omgående då urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdatum 24 juni 2018. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Eva Wallin 073-343 41 28.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 24 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.