Butikssäljare till vår nya industributik i södra Stockholm

Butikssäljare till vår nya industributik i södra Stockholm

Vi söker dig som vill bidra med energi och servicekänsla!

Dina arbetsuppgifter som Butikssäljare/Slangmontör innebär att på bästa sätt lösa våra kunders behov i vår industributik. Din vardag består i att dagligen arbeta med försäljning över disk, orderhantering, hantera inkommande och utgående gods samt montering och produktionsarbete. Kunden är i centrum och där använder du din förmåga till att skapa relationer för att möta dem och se deras behov. Vi är ett team och jobbar tillsammans som kollegor för att på bästa sätt hjälpa våra kunder.

DIN PROFIL:
Först och främst trivs du med att möta människor och kan på ett ödmjukt och professionellt sätt få en kund att känna sig sedd och hörd. Du bör ha ett intresse för teknik och det är meriterande om du kan hydraulik eller pneumatik sedan tidigare, men det är inget krav. Har du bara en vilja att lära och ett bra driv så lär du dig våra produkter. Det är viktigt att du kan bra svenska i tal och skrift samt att du har ett sinne för ordning och reda.

VI ERBJUDER:
Hos oss får du ett självständigt arbete och vi ger dig en omfattande introduktion och produktutbildning. I utbyte förväntar vi oss ett seriöst engagemang och en helhjärtad satsning från din sida och att vi tillsammans kan bygga vidare på den fantastiska förändringsresa vi som företag har påbörjat.

Dunlop Hiflex arbetar aktivt för att främja mångfald på alla sätt och strävar efter en jämn könsfördelning inom företaget.

Vi tillämpar kollektivavtal.

Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser gällande denna rekrytering.

Tillträde till tjänsten är så snart som möjligt.

Har du frågor kring tjänsten kontakta
Stefan Nilsson, Försäljningschef Eftermarknad Sverige på 0738-526952.

Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast, dock senast 2022-12-23 till stefan.nilsson@dunlophiflex.se

Besök gärna vår hemsida: www.dunlophiflex.se för mer information om oss.
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Försäljning, Butik, Innesäljare, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dunlophiflex.se
Sista ansökningsdag 23 dec 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dunlop Hiflex har varit etablerat i Sverige sedan 1969 och har idag 10 Service Centers och ett 40-tal Service Partners. Huvudkontoret för den skandinaviska regionen ligger i Halmstad tillsammans med Skandinaviens största slang-/kopplingslager. Dunlop Hiflex levererar kvalitetsprodukter och tjänster inom hydraulik, industrislang, pneumatik, transmission, industrigummi och hydraulverktyg. Dunlop Hiflex ingår i den italienska koncernen Alfagomma som är en världens ledande tillverkare av hydraulslang, industrislang och kopplingar. Omsättningen för Alfagomma gruppen uppgår till ca 5 miljarder SEK.