Servicetekniker till Cramo

Servicetekniker till Cramo

Är du intresserad av teknik och vill arbeta som servicetekniker i ett expansivt företag? Då har vi jobbet för dig! Cramo AB utökar nu sitt team och söker servicetekniker till deras verkstad i Jordbro.

Din roll
I Cramos El-team arbetar 25 medarbetare, varav 10 är i verkstaden. I dina arbetsuppgifter ingår att kontrollera returnerade produkter efter uthyrning. Exempel på produkt är, el centraler, belysningsmaster, ID06 grindar och kablar. Du kommer även att kundanpassa utrustning som ska hyras ut. Du utför service och reparationer av produkterna, vilket innebär en del mekaniskt arbete.

Vem är du?
Vi söker dig som har intresse för teknik och el, och har någon tidigare arbetserfarenhet inom verkstadsteknik. Har du arbetat med elinstallationer eller i en serviceteknisk roll tidigare är det meriterande. Gymnasieutbildning är ett krav, precis som svenska i tal och skrift.

För att trivas i rollen som servicetekniker är du som person intresserad av att utveckla dina kunskaper inom el och teknik, samt tar dig an nya arbetsuppgifter med engagemang. Vi ser att du är lösningsorienterad i ditt arbetssätt, samarbetar väl med andra och inte räds för att hjälpa till där det behövs för att genomföra servicen på maskinen på bästa sätt.

Vi erbjuder
Vi på Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner. Hos oss får du en bra och säker introduktion samt möjligheter till kompetensutveckling där erfarenhetsbyte och relationsskapande är minst lika viktigt som traditionell undervisning. Sist men inte minst erbjuder vi dig ett roligt arbete med trevliga kollegor i ett fantastiskt lag.

Ansökan
Vill du bli en del i vårat lag? Välkommen att registrera din ansökan i forma av CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 2018-06-24, urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Sjöman på 072-747 42 42.

Vi arbetar för att öka mångfalden inom vårt företag och tror att en varierad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald stärker vår affär.
Mer info
Kontaktperson Maria Sjöman
Telefon 072 747 42 42
Område Haninge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.cramo.com/sv-SE
Sista ansökningsdag 24 juni (3 dagar kvar)