Servicetekniker/Mekaniker till Cramo i Länna

Servicetekniker/Mekaniker till Cramo i Länna

Som Servicetekniker-Mekaniker kommer du att arbeta på vår byggmaskinsverkstad i Länna. I Länna arbetar idag 20 medarbetare i mycket fina lokaler. Du kommer att reparera och sköta underhållet på våra byggmaskiner, i huvudsak våra pumpar. Du rapporterar direkt till verkstadschefen.

Bakgrund & erfarenhet
Vi ser gärna att du har fordonsteknisk gymnasieutbildning eller liknande som grund. Yrkeserfarenhet från arbete pumpar är meriterande. Du har god datorvana. Truckkort ses som meriterande. Övertidsarbete kan förekomma.

Är det här du?
Som person är du positiv och utåtriktad. Du är praktiskt lagd och är inte rädd för att ta i när så behövs. Det viktigt att du har en hög servicekänsla och tycker om att ge det lilla extra!

Vad erbjuder vi dig?
Vi på Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner. Hos oss får du en bra och säker introduktion samt möjligheter till kompetensutveckling. Sist men inte minst erbjuder vi dig ett roligt arbete med trevliga kollegor och en stark gemenskap.

Ansökan
Vill du bli en av oss? Välkommen att registrera din ansökan i form av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 2018-07-01, urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-generalist Helena Pettersson, 070 392 58 19.
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 juli (8 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Cramo Group är Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster samt uthyrning av flyttbara lokaler genom Cramo Adapteo. Cramo är verksamt i 14 länder genom ca 300 depåer och 2.500 medarbetare. Omsättningen 2017 var 729,5 miljoner Euro. Cramo är börnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Cramo AB ingår i Cramo Group. I Sverige är Cramo AB det ledande uthyrningsföretaget med över 100 depåer och ca 850 anställda över hela landet.