Servicetekniker/Logistik Länna BM

Servicetekniker/Logistik Länna BM

Vi söker en Servicetekniker till logistiken på vår byggmaskinsverkstad i Länna. Till vår byggmaskinsverkstad kommer byggmaskiner från hela Sverige som behöver reparation och större underhåll. I dag arbetare ett tjugotal medarbetare i fina lokaler i Länna.

Din nya roll
I ditt arbete som Servicetekniker ansvarar du för logistiken i verkstaden. Tillsammans med dina kollegor i logistiken ansvar ni för in- och utleveranser till verkstaden. Logistiken ansvarar för att skapa ett bra flöde in och ut ur verkstaden samt att det är ordning och reda. Du har mycket kontakt med dina kollegor samt med chaufförer. Du rapporterar direkt till verkstadschefen.

Vem är du?
Vi söker efter dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som ständigt vill lära sig nya saker - människor som formar sin egen framtid genom att dagligen utmana sig själva i en ständigt föränderlig miljö.

Vi tror att du har erfarenhet från lager och tycker om ordning och struktur. Du är praktiskt lagd och är inte rädd för att ta i när så behövs. Det viktigt att du har en hög servicekänsla och tycker om att ge det lilla extra. Truckkort ses som meriterande.

Vad erbjuder vi dig?
På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till varför vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Ansökan
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag, dock senast den 2018-10-12. I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev. Då intervjuer sker löpande kan tillsättningen ske innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om oss eller tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Verkstadschef Anders Björnfot tfn: 070- 316 46 08

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 okt (16 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Cramo Group är Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster samt uthyrning av flyttbara lokaler genom Cramo Adapteo. Cramo är verksamt i 14 länder genom ca 300 depåer och 2.500 medarbetare. Omsättningen 2017 var 729,5 miljoner Euro. Cramo är börnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Cramo AB ingår i Cramo Group. I Sverige är Cramo AB det ledande uthyrningsföretaget med över 100 depåer och ca 850 anställda över hela landet.