Gruppchef Klimat till Byggetablering i Länna

Gruppchef Klimat till Byggetablering i Länna

Gruppchef Klimat till Byggetablering i LÄNNA.
Vi söker en kundfokuserad Gruppchef Klimat till Byggetablering i region Stockholm. Klimat ansvarar för att våra kunder har rätt produkter när det kommer till uppvärmning, uttorkning och avfuktning av olika byggnadskonstruktioner. Klimatavdelningen består idag av 6 stycken medarbetare som ansvarar för att leverera detta till våra kunder i region Stockholm.

Vad erbjuder vi dig? Vi erbjuder dig en varierad tjänst som med utvecklingsmöjligheter och personalansvar. Du kommer som Gruppchef Klimat vara drivande i att utveckla vår verksamhet och se till att vår hyrespark är attraktiv och anpassad efter kunderna behov. Du har en viktig roll som support för våra säljare och tillsammans arbetar ni mot våra lokala kunder. Du är planerar, skapar och dimensionerar för att våra kunder får den rätta och bästa klimatlösningen.
Att arbeta på Cramo innebär att du är på en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med trevliga kollegor och en stark gemenskap.

Vem är du?
Du är kundfokuserad och lyssnar på våra kunders behov samt skapar förutsättningar för dina medarbetare att vara detsamma. Du är inspirerande, coachande och är en förebild för dina medarbetare. Vi ser även att du har förmågan att bryta ner visioner till tydliga mål.
Du har erfarenhet av att arbeta med värme, avfuktning och uttorkningsprodukter. Du har erfarenhet av arbetsledning, erfarenhet från byggbranschen ses som meriterande. Du vet idag i vilket syfte Cramos produkter används av våra kunder. Vi tror att du är strukturerad, bra på att planera dina arbetsdagar och är en van användare av systemstöd. Du talar och skriver på svenska och engelska, övriga språk ses som mediterande. B-körkort är ett krav.

Ansökan Vill du bli en av oss? Välkommen att registrera din ansökan i form av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag 2018-06-25, urval och intervjuer sker löpande.
Har du frågor om oss eller tjänsten är du välkommen att kontakta Jens Gromell +46703464374 eller jens.gromell@cramo.com
Vi arbetar för att öka mångfalden inom vårt företag och tror att en varierad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald stärker vår affär.
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 juni (7 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Cramo Group är Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster samt uthyrning av flyttbara lokaler genom Cramo Adapteo. Cramo är verksamt i 14 länder genom ca 300 depåer och 2.500 medarbetare. Omsättningen 2017 var 729,5 miljoner Euro. Cramo är börnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Cramo AB ingår i Cramo Group. I Sverige är Cramo AB det ledande uthyrningsföretaget med över 100 depåer och ca 850 anställda över hela landet.