Servicetekniker bod - Haninge, Jordbro

Servicetekniker bod - Haninge, Jordbro

Vi söker nu en Servicetekniker med passion för kvalité och service till Byggetablering Bod i Jordbro. Genom att jobba tillsammans och alltid ha kunden i fokus kommer vi att förbättra och utveckla verksamheten tillsammans och på så sätt forma framtiden för Cramo.

I rollen som servicetekniker hos oss kommer ha ett varierat arbete där du kommer i kontakt med alla produkter inom Byggetablering. Huvudfokus för dig kommer vara bodar men arbete med andra produkter kan förekomma.

Du arbetar löpande med underhåll, kundanpassningar och service av utrustning. Arbetet innebär bland annat diverse snickeriarbete, byggnationer samt i ordning ställande av bodarna inför leverans till våra kunder. Arbetet är varierande och utförs inne på depån. Vi är ett sammansvetsat team som tillsammans löser uppgiften och har kul på jobbet. Du ansvarar själv för dokumentation och uppföljning av dina serviceärenden för att säkerställa att vi kan leverera högsta kvalité på våra produkter.

Vi söker dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som vill utvecklas och lära sig nya saker.
  • Du har erfarenhet av servicerelaterat- och/eller tekniskt arbete.
  • Du har god datorvana och B-körkort.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Du innehar Truckkort
  • Det är meriterande om du har heta arbeten samt svetskunskaper/utbildning
Du är praktisk lagd med tekniskt intresse och har ett utpräglat servicesinne. Vi förväntar oss inte att du skall ha kunskap om våra nischade produkter men värdesätter nyfikenhet och vilja att lära sig och utvecklas tillsammans med oss. Produktutbildning kommer att tillhandahållas av oss vid anställning.

Vad vi erbjuder dig

Vad vi erbjuder dig

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till varför vi går till arbetet varje dag.Ansökan

Urvalet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum, så tveka inte med din ansökan. För att skapa en mer fördomsfri och kompetensbaserad rekryteringsprocess har vi på Cramo som policy att sökande personer ska genomföra ett personlighetstest. Efter att du har registrerat din ansökan kommer du få en inbjudan till testet via mejl.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor, kollektivavtal och personalförmåner.

Kollektivavtal: SVEMEK (IF Metall och Industriarbetsgivarna)Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Gruppchef Bod, Christian Mölder, på 070 - 281 22 10

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare
Mer info
Kontaktperson Christian Mölder
Telefon 0702812210
Område Haninge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 aug 2022 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.