Servicetekniker Jordbro

Servicetekniker Jordbro

Vi söker nu en Servicetekniker med passion för kvalité och service till vår ställningsavdelning vid vårt byggetableringscentra i Jordbro Genom att jobba tillsammans och alltid ha kunden i fokus kommer vi att förbättra och utveckla verksamheten tillsammans och på så sätt forma framtiden för Cramo.

I rollen som Servicetekniker kommer du i huvudsak arbeta med returhantering av våra produkter. Det innebär att du lastar och lossar, tar emot returer och genomför skadekontroller, rengör och funktionskontrollerar samt utför vissa reparationer av vårt ställningsmaterial. Du ansvarar själv för dokumentation och uppföljning av dina serviceärenden för att säkerställa att vi kan leverera högsta kvalité på våra produkter.

Vem är du?

Vi söker dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som vill utvecklas och lära sig nya saker - människor som formar sin egen framtid genom att dagligen utmana sig själva i en ständigt föränderlig miljö.
  • Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning eller motsvarande
  • Du har god datorvana och B-körkort.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Det är meriterande om du har Truckkort
Du är praktisk lagd med tekniskt intresse och har ett utpräglat servicesinne. Vi förväntar oss inte att du skall ha kunskap om våra nischade produkter men värdesätter nyfikenhet och vilja att lära sig och utvecklas tillsammans med oss. Produktutbildning kommer att tillhandahållas av oss vid anställning.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Kontaktperson Torsten Gröhl
Telefon 0702 17 85 00
Område Haninge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 aug 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.

Cramo AB har ca 900 medarbetare och ca 90 depåer runtom i landet.