Servicetekniker/ Innesäljare Hiss, Jordbro

Servicetekniker/ Innesäljare Hiss, Jordbro

Vi söker nu en Servicetekniker/Innesäljare Hiss med passion för kvalité och service till vår depå i Jordbro. Genom att jobba tillsammans och alltid ha kunden i fokus kommer vi att förbättra och utveckla verksamheten tillsammans och på så sätt forma framtiden för Cramo.

I rollen som Servicetekniker/Innesäljare Hiss är du kvalitetsansvarig för service, underhåll, reparationer av våra produkter. Du har ett nära samarbete med din tillhörande grupp och ni ansvarar gemensamt för våra hissprodukter. I ditt arbete som Servicetekniker/Innesäljare Hiss arbetar du med plock, kontroller och returkontroller av återlämnade produkter, reparationer och gör bedömningar om mer omfattande åtgärder krävs.

Vid behov hjälper du till att svara i telefon. Du kommer utifrån kundens behov och din kunskap ge service, råd och information om Cramos produkter pågående beställningar.

Du utför arbete på Cramos depå och även ute hos kund kan förekomma.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har el- eller maskinteknisk gymnasieutbildning eller liknande som grund. Yrkeserfarenhet från arbete med mekanik, fordons el och hydraulik är meriterande. God datorvana och B-körkort är ett krav, har du dessutom truckkort är det meriterande.

Du är praktiskt lagd och är inte rädd för att ta i när så behövs och har inga problem med att arbeta på hög höjd. Du uppskattar ett varierande arbete och trivs med att arbeta självständigt.

Vi ser att du har en positiv inställning, är lugn och pålitlig. Då du är Cramos ansikte utåt och dagligen har kundkontakt är det viktigt att du har en hög servicekänsla och tycker om att ge det lilla extra.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Kontaktperson Torsten Gröhl
Telefon 0702 17 85 00
Område Haninge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 apr 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.

Cramo AB har ca 900 medarbetare och ca 90 depåer runtom i landet.