Elektriker, Byggetablering, Jordbro

Elektriker, Byggetablering, Jordbro

Som Elektriker kommer du att jobba med nyetablering av byggarbetsplatser. Du kommer att arbeta mycket självständigt ute på fältet men även i grupp. Du arbetar med tillfällig el och arbetet innebär bl.a. dragning av grovt kablage, el beräkningar, ID06 koppling samt kontroll och ombyggnationer av el ute i fält hos kund.

På verkstan arbetar du med att kontrollera och kundanpassa hyresutrustningen, t.ex huvudcentraler, undercentraler, ID06 grindar och belysningsmaster m.m.

En störningsfri och säker elförsörjning är viktig för att ett bygge ska löpa så smidigt som möjligt. Cramo kartlägger projektets behov av byggkraft från start till slut och hjälper till med beräkningar, dimensionering och leverans utförda av behöriga elektriker. Cramos tjänster omfattar inkoppling av lämpliga centraler och kablage.

Vem är du?
  • Du har minst 1 års erfarenhet som Elektriker
  • Du har B-körkort
  • Du behöver behärska svenska flytande i tal och skrift då arbetet innebär mycket kundkontakt.
  • Du har ECY-certifikat, d.v.s. en genomförd elektrikerutbildning med en fullgjord lärlingstid, alternativt ett ETG-certifikat.
  • Har du erfarenhet inom tillfällig bygg-el är det meriterande
Vi lägger framförallt stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att rätt person för jobbet är initiativtagande, strukturerad och kan på ett tillmötesgående sätt kommunicera med både kunder och kollegor. Du tar dig an nya arbetsuppgifter med engagemang och tar ett stort ansvar. Du är öppen och utåtriktad som person och trivs med nära kundkontakter. Därtill är du en problemlösare som ser utmaningar som en möjlighet till utveckling.
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 juni 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.

Cramo AB har ca 900 medarbetare och ca 90 depåer runtom i landet.