Mekanikkonstruktör till Conjet

Mekanikkonstruktör till Conjet

Vill du vara del av en expansionsresa med startskott nu? I denna roll ges du möjlighet att vara mekanikkonstruktören som kan se såväl helhet som detaljer.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som konstruktör hos Conjet kommer du att arbeta med att identifiera potential inom konstruktion och delta i diverse utvecklingsprojekt. Du arbetar ständigt med att utifrån ett innovationsperspektiv kreativt utveckla, effektivisera, standardisera och modularisera nya och befintliga konstruktioner under hela dess livscykel.

Du kommer att utgå från värdebaserade kundbehov och samarbeta med andra delar i organisationen för att få en förståelse för krav från både operations och sales. Arbetet berör allt ifrån att ta fram en enskild lösning, till att ta fram och leverera hela den färdiga produkten.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Konstruera och dokumentera tekniska lösningar
  • Ta fram konstruktionsförslag och föra dialog med kund
  • Assistera i offeringsprocesser
Din profil

I denna tjänst förväntas du bidra med god struktur samt ett innovativt, utmanande och analytiskt tankesätt. Som person tror vi att du är flexibel och har en förmåga att prioritera utefter givna förutsättningar och deadlines. Du trivs att arbeta i en expansiv verksamhet där du förväntas vara en del av utvecklingen gällande struktur och processer kopplat till konstruktionsrollen.

Du är en strukturerad person som lockas av möjligheten att vara med att bidra till resan till ett fullt industrialiserat företag. Som person är du analytisk och har en förmåga att kunna göra prioriteringar samt att fatta beslut kring olika initiativ utifrån dialog med olika avdelningar och intressenter.

Vi söker dig som har:
  • Högskoleingenjörsexamen inom mekanik
  • Minst 3 års erfarenhet av liknande arbete
  • Erfarenhet av 3D-CAD
Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Conjet med Skill. Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryterare Ellinor Sundin, ellinor.sundin@skill.se

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 29 nov 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

I mer än 35 år har Conjet AB varit ledande i utvecklingen av vattenbilningsrobotar.
Conjet AB utvecklar, tillverkar och säljer vattenbilningsrobotar till kunder globalt. Vattenbilning är en effektiv, hållbar och skonsam metod, som med hjälp av högtrycksvatten bilar bort skadad betong från till exempel broar och parkeringsdäck samt även kan användas för rengöring och ytbehandling.
Conjet AB har idag 21 anställda och är beläget i Handens industriområde i Haninge. Vi är verksamma på en global marknad och exporterar våra Robotar till alla världsdelar.

De kommande åren är framför allt internationell expansion i fokus och första steget är etablering av ett eget dotterbolag i USA under 2021. Under 2020 har man tagit viktiga steg med att utveckla befintlig och ny teknik för att möta kunders aktuella och framtida behov. Vi har en strategi att vara fortsatt teknisk marknadsledare inom vattenbilningrobotar, eller som vi kallar det, Automated Concrete Removal (ACR™)