Lageransvarig till Conjet

Lageransvarig till Conjet

Vill du vara del av en expansionsresa med startskott nu? Har du erfarenhet av lager och logistik med internationella skeppningar av tekniska produkter? Då kan detta vara jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som lageransvarig hos Conjet kommer du att vara ansvarig för arbetet med att säkerställa att skeppning samt exporthantering av gods fungerar enligt rutiner samt kontinuerligt arbeta med förbättring av måltal inom säkerhet, kvalité och produktivitet.
Du kommer även att ansvara för godsmottagningen samt mottagningskontroll och lagerläggning vilket också innefattar importhantering enligt instruktioner från övriga avdelningar.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Bokning, hantering samt packning av dagliga leveranser, inklusive kontakt med fraktbolag
  • Plocka material från lagret till produktionen
  • Fakturahantering kopplat till frakter
  • Packning av färdiga produkter och reservdelar
  • Inrapportering samt placering av inkommande gods i lager
  • Beställning av förbrukningsmaterial till lager samt verkstad
Din profil

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av liknande arbete, gärna på ett bolag med produktion av tekniska produkter. Du har god kunskap och förståelse för intern logistik och lagerhantering.
Som person är du driven, prestigelös och lösningsorienterad. Du har lätt för att bygga goda relationer med personer i din omgivning och då tjänsten innefattar samarbete med olika avdelningar på bolaget är det viktigt att du har lätt för att kommunicera.

Övriga krav för tjänsten är:
  • Mycket goda kunskaper i svenska samt engelska
  • Truckkort A+B
Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Monitor

Ansökningsförfarande

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så välkommen med din ansökan redan nu.
Uppdraget är initialt ett konsultuppdrag med anställning hos Skill 6 månader med goda chanser till förlängning och anställning hos Conjet.
Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Ellinor Sundin, ellinor.sundin@skill.se

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I mer än 35 år har Conjet AB varit ledande i utvecklingen av vattenbilningsrobotar.
Conjet AB utvecklar, tillverkar och säljer vattenbilningsrobotar till kunder globalt. Vattenbilning är en effektiv, hållbar och skonsam metod, som med hjälp av högtrycksvatten bilar bort skadad betong från till exempel broar och parkeringsdäck samt även kan användas för rengöring och ytbehandling.
Conjet AB har idag 21 anställda och är beläget i Handens industriområde i Haninge. Vi är verksamma på en global marknad och exporterar våra Robotar till alla världsdelar.
De kommande åren är framför allt internationell expansion i fokus och första steget är etablering av ett eget dotterbolag i USA under 2021. Under 2020 har man tagit viktiga steg med att utveckla befintlig och ny teknik för att möta kunders aktuella och framtida behov. Vi har en strategi att vara fortsatt teknisk marknadsledare inom vattenbilningrobotar, eller som vi kallar det, Automated Concrete Removal (ACR™)