Montörer till internationell kund i Jordbro!

Montörer till internationell kund i Jordbro!

Dina arbetsuppgifter

Clockwork söker efter en montör för att vara med och montera maskiner inom medicinindustrin. Som montör kommer du att arbeta utifrån givna ritningar och beskrivningar för att montera samman utrustning som ska leverans till kund. Kunderna är inom bryggeri- och medicintillverkningsindustrin. Vår kund expanderar sin verksamhet under hösten 2022, och all produktion kommer att ske i Jordbro. Därmed finns goda möjligheter till att utvecklas hos vår kund!

Din profil

Vem söker vi? Vi på Clockwork söker efter dig med tidigare erfarenhet av montagearbete av tekniskt kvalificerad utrustning. Du tycker om att ta eget ansvar och kan arbeta självständigt och i grupp. Du behärskar svenska eller engelska i tal och skrift. Som person har du en fallenhet för mekanik och uppskattar att arbeta metodiskt. Du har stolthet i ditt arbete och en vilja att delta i vår anda People, Passion, Power! God merit är att ha arbetat inom lean production och 5S. Annat krav är att ha truckkort.

Ansökan

Ansök tjänsten redan idag, intervjuer sker löpande!
Mer info
Kontaktperson Othilia Englund
Email Mejla Othilia Englund
Område Haninge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 okt 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.