Ekonomiassistent till dryckesbranschen!

Ekonomiassistent till dryckesbranschen!

Om företaget

X-sam tillhör företaget HillebrandGori. X-sam erbjuder kundanpassade, effektiva logistiklösningar till kunder med behov av transport av pall- och styckegods inom Sverige. X-sams handplockade nätverk av samarbetspartners, en dynamisk och trimmad organisation samt kraftfulla IT-stöd ger dem en unik förmåga att ta ansvar för kundens leverans och administration - från kaj till slutkund. X-sam samarbetar med företag som Carlsberg, Krönleins och Skanlog.

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader via oss på Clevry som för rätt person övergår till en anställning direkt hos företaget. HillebrandGori, avdelning X-sam, som är placerad i Jordbro.

Din roll

X-sam har behov av en ekonomiassistent som kommer innehålla en del administrativa arbetsuppgifter. Som ekonomiassistent har du en central roll inom X-ams fakturahantering, både gentemot åkerier och kunder. Du är med och skapar avräkningsunderlagen och ser till att dessa följs upp på ett korrekt sätt. För att kunna lösa de problem och frågor som uppstår så kommer du att få ta del av, och så småningom bli en expert på hela X-sams process, från kundens order hela vägen till avslutad leverans. X-sam har ett nätverk som sträcker sig över hela Sverige och i den här rollen tar du ett stort ansvar i alla ekonomiska frågor.

Du kommer även delta i arbetet med miljörapporter, leveranstidsuppföljningar, uppföljning av leveransärenden hos respektive transportör och leveransplanering.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Löpande bokning av fakturor
  • Kontroll och uppföljning av avräkningsunderlag
  • Administrativt arbete
  • Leveransärenden och leveransplanering
Din profil

Vi söker dig som har studerat ekonomi, det går även bra att ha läst på yrkeshögskola alternativt kurser. Eller har tidigare erfarenhet från ekonomi eller andra liknande administrativa tjänster. Vi ser därtill gärna att du har erfarenhet från ett serviceinriktat arbete eller exempelvis PreCollection. En grundkunskap i Excel är meriterande.

För att lyckas i den här rollen behöver du som person vara strukturerad, kundinriktad och stresstålig. Du ska ha ett analytiskt tänkande och uppskatta att arbeta med siffror. Du är därtill en positiv och lösningsorienterad person som bidrar med god stämning till teamet.

Stämmer denna beskrivning in på dig så tveka inte att söka!

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen
Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på linnea.tylenius@clevry.com. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson Linnea Tylenius
Telefon 070-767 31 65
Område Haninge
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 jan 2023 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90