Produktionsledare (Process and Packaging Manager) till Nya Carnegiebryggeriet, Jordbro

Produktionsledare (Process and Packaging Manager) till Nya Carnegiebryggeriet, Jordbro

Nya Carnegiebryggeriet (NCB) söker nu en driven och erfaren Process and Packaging Manager till vår nya förpackningsanläggning i Jordbro strax söder om Stockholm.
Som produktionsledare är dina främsta ansvarsområden att leda och fördela arbetet i vår förpackningsanläggning i Jordbro, säkerställa korrekt hantering och kvalitetssäkring av färdigställande av våra produkter samt rapportera och styra verksamheten genom de interna processer och system som finns. Jobbet innebär en del kommunikation med internationella kontakter vilket gör att skriftlig och muntlig engelska är ett krav.

Vad vi önskar av dig:
Du har tidigare erfarenhet av produktionsplanering/inköp av material och kvalitetssäkring. Vi söker dig som är en van ledare med erfarenhet av schemaläggning och arbetsmiljöregler.
Du har tidigare skapat och följt upp förebyggande underhållsplaner samt har erfarenhet av att arbeta med/inom logistik.

Vidare är det meriterande om du har vana av Visma eller likande program samt teknisk kunskap av process och förpackningsutrustning. ISO kvalitetsledning är också starkt meriterande.

Om Nya Carnegiebryggeriet, NCB
Nya Carnegiebryggeriet är ett växande hantverksbryggeri och är en del av Carlsberg Group. Vi har nyligen startat upp en ny anläggning där öl som bryggts i Hammarby Sjöstad bulkas in och sen går vidare genom process (klargörning, kolsyrasättning och ev. pastörisering) och sen vidare till förpackning (flaska, burk, PET fat eller stålfat).

Ansök redan idag!
Om du är intresserad – skicka din ansökan till info@nyacarnegiebryggeriet.se - märk med "Process and Packaging Manger Jordbro". Skicka in din ansökan senast den 17:e maj 2021.
Mer info

Om arbetsgivaren

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Pripps Blå, Ramlösa, Festis och Pepsi. Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Vi erbjuder en internationell miljö med kunniga och entusiastiska medarbetare, nya och klassiska varumärken och en mångfald av kunder. Genom att vara innovativa driver vi utvecklingen av svensk dryckeskultur, samtidigt som vi värnar om tradition, hantverk, hållbarhet och hög kvalitet. Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder.