CAFEBITRÄDE på Friluftscafe

CAFEBITRÄDE på Friluftscafe

Nu söker vi en utåtriktade, energisk och glad person till vårt cafe som ligger i ett friluftsområde 2 mil söder om Stockholm i Vendelsö. 20 min från Globen.

Vi har en ny tjänst ,tors-fre och varannan helg.schemalagd arbetidstid fr kl 7-18 (kan bli mer till vår/ sommaren)

Vi söker dig som är över 18 år har erfarenhet att jobba i ett högt tempo och ordningsam och noggrann och gillar att möta våra gäster.Du ska vara serviceinriktad, ha arbetserfarenhet, gilla att jobba i grupp, klara av stressiga situationer, vara driven och framåt, men viktigast av allt är att du har ett glatt humör och ett leende på läpparna.
Erfarenhet av kök och försäljning prioriteras.

God svenska i tal och skrift. God kunskap i engelska.
Vi prioriterar ansökningar med dokumenterade erfarenheter och referenser.

Arbetsuppgifter är sedvanliga arbetsuppgifter som finns inom ett café. Såsom försäljning,förbereda köket,förbereda frukost, servera, städa,diska.
Mer info
Email Mejla Cafeet i Tyrestaby ab
Område Haninge
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 mars (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Caféet i Tyresta By är ett härligt utflyktsmål öppet året om ! Här bakar vi själva alla våra gobitar och har också ett stort utbud för dig som vill ha gluten- och laktosfria eller veganska läckerheter. Vi serverar goda kreativa smörgåsar och lättare luncher. Inspirerad av årstiderna använder vi ekologiska,närproducerade och rättvisemärkta produkter i mesta möjliga mån.Vi har öppet året om och vi bryr oss inte om vädret. I höst och vinter finns värmen här hos oss .