Fältservicetekniker till Beck Maskin i Haninge och Järfälla

Fältservicetekniker till Beck Maskin i Haninge och Järfälla

Dina arbetsuppgifter

Är du en kille eller tjej som älskar att arbeta fysiskt och är en problemlösare? Trivs du att jobba självständigt och med mycket kund- och leverantörskontakt. Då har du hittat rätt!

Dina arbetsuppgifter

Som fältservicetekniker hos oss på Beck Maskin kommer du arbeta med att reparera och serva grävmaskiner och andra anläggningsmaskiner. Andra arbetsuppgifter kan vara felsökning i elsystem samt hydraulsystem, byte slangar, svetsreparationer mm. Vid behov vill vi även att du skall kunna hjälpa till med byggnation av nya maskiner.

Din profil

Vem är du?

Vi söker dig som liksom vi har ett genuint intresse av maskiner och som visar stort engagemang och ansvars-tagande för att leverera den bästa tänkbara servicen till våra kunder. Vidare är det viktigt att du har ett struk-turerat arbetssätt för att leverera i en arbetsmiljö som ibland har ett högt tempo. Du behöver ha en teknisk utbildning som grund samt goda kunskaper inom elektronik och hydraulik för att kunna felsöka i dessa system. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från liknande tjänst och speciellt meriterande om du har erfarenhet av arbete på större grävmaskiner. Du behöver även ha erfarenhet från svets och smide, antingen från utbildning och/eller tidigare arbetsplatser. För att kunna möta våra kunders behov behöver du ibland även kunna jobba övertid. Vidare vill vi att du hanterar Word, Excel och mail med enkelhet samt har bra kunskaper i engelska likväl som svenska i tal och skrift då arbetet innebär mycket kontakt med kunder och leverantörer. B-körkort är ett krav för tjänsten. Meriterande om du har BE-tungt släp.

Är du intresserad? Vänligen skicka din ansökan omgående då urval sker löpande. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins, telefon 073-365 68 32 eller mejl emily.higgins@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Haninge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 feb (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vad gör vi?

Beck Maskin Sverige AB är ett norskägt bolag som ägs av Beck Maskin AS. Det svenska aktiebolaget omsätter i år ca 210 miljoner kronor och i koncernen ca 500 miljoner kronor.

Vi är idag en organisation med ca 30 anställda i Sverige på våra anläggningar Stockholm och Göteborg. Vår ambi-tion är att utöka våra serviceverkstäder med fler medarbetare för att möte våra kunders behov. Ett steg är att vi öppnar ett nytt försäljning/serviceställe på norra sidan av Stockholm i Järfälla där vi nu behöver en kompetent servicetekniker men även till vår nuvarande anläggning i Haninge.

Stommen i Beck Maskin består av försäljning samt uthyrning av våra premiummaskiner; Kobelco grävmaskiner 1-50 ton, Airman grävmaskiner 2-6 ton, Gehl hjullastare och kompaktlastare, men även service, reservdelar och tillbehör som skopor, larver och mycket mer.

Beck Maskin som arbetsgivare

Vi erbjuder dig ett omväxlande och utmanande arbete där du med hjälp av servicebuss arbetar med att serva och reparera maskiner ute hos slutkund. Du kommer vara en mycket viktig del av våran serviceverksamhet då du möter kunden direkt "face to face" och vi värderar dina tekniska samt sociala kompetenser högt. Detta är en möjlighet att vara en viktig del i ett stort bolag i en nischad bransch där vi tillsammans strävar efter att vara bäst på vad vi gör.