Bildelsmedarbetare

Bildelsmedarbetare

Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Nu söker vi en duktig bildelsmedarbetare till Haninge. Gillar du att möta människor och jobba med proaktiv försäljning? Då är det kanske dig vi söker! Bilia i Haninge är en fullserviceanläggning där vi säljer nya Volvo, samt begagnade bilar. På anläggningen finns serviceverkstad, butik, hyrbilar, däckhotell, tvätthall samt drivmedel. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som bildelsmedarbetare arbetar du med att visualisera såväl varor som tjänster för våra kunder. Du har ett proaktivt och gränsöverskridande arbetssätt, hela tiden med kunden i fokus. Vi sätter stort fokus på de personliga egenskaperna. I arbetet ingår b.la. följande uppgifter:
 • Uppmärksamma, välkomna, vägleda kunder och alltid jobba mot 100% nöjda kunder.
 • Proaktiv försäljning av varor och tjänster externt och internt.
 • Lämna prisuppgifter och hantera verkstadsjobb.
 • Beställa bildelar och tillbehörsprodukter samt uppföljning av kundorder.
 • Påfyllning och skyltning av marknadsplatsens varor.
 • Försäljning via telefon och marknadsplats.
 • Kassatjänst och kassaredovisning.
 • Hantera internetbokningar
 • Skötsel av tankstation inklusive redovisning/avstämning.
 • Hantera broschyrer, prislistor, prisskyltar mm för samtliga marknadsområden.

Kompetenskrav

Vi vill att du har någon form av fordonsteknisk bakgrund och du ska ha jobbat med någon typ av försäljning. För just denna tjänst ser vi främst till dina personliga egenskaper. Det du inte kan om just denna typ av försäljning eller produkt lär vi dig på plats! Vi kommer främst se till din vana och förmåga att bemöta kunder och förstå deras behov. B-körkort är ett krav för denna tjänst. Vi vill att du talar och skriver svenska obehindrat.

Personliga egenskaper
 • Ett genuint intresse för försäljning och att erbjuda varje kund den bästa lösningen.
 • Kommunicera på ett positivt sätt och skapa goda relationer med både kunder och medarbetare genom ett professionellt bemötande.
 • Arbeta mål- och utvecklingsinriktat med hög arbetskapacitet.
 • Ge ett representativt och förtroendeingivande intryck.
 • Bidra till en trivsam laganda, en väl fungerande arbetsplats samt att arbeta efter Bilias visioner och kärnvärden

Anställningen är tillsvidare och på heltid i Haninge. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef. Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Tomas Fredriksson
Telefon 010-497 05 68
Område Haninge
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 15 feb 2021 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 5 000 medarbetare på 134 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2019 omsatte Biliakoncernen cirka 30 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.