Bildelsansvarig

Bildelsansvarig

Är du serviceinriktad och ger det lilla extra, samtidigt som du vill jobba tillsammans med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker! Nu söker vi en bildelsansvarig till Bilia i Haninge. På Bilia arbetar vi enligt värdeorden engagemang, kompetens, respekt och att vara äkta. Som bildelsansvarig är det därför av största betydelse att du kan identifiera dig med dessa värdeord. Bilia erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ansvar för bildelsverksamhetens dagliga drift och utveckling.
  • Ansvara för öppning eller stängning enligt schema.
  • Engagera bildelsavdelningens medarbetare och få dem och sträva efter gemensamma mål.
Kompetenskrav
Vi vill att du har lägst gymnasiekompetens eller motsvarande. För denna tjänst krävs det erfarenhet av arbete med bildelar eller i verkstad. Du har goda datakunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Personliga egenskaper
  • Du har ett stort intresse för service och sätter därmed kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete.
  • Du är intresserad av ledarskaps- och arbetsmiljöfrågor.
  • Som person är du strukturerad och har en god prioriteringsförmåga.
  • Du drivs av att engagera och utveckla dina medarbetare.
  • Bilia värdesätter högt att du förstår värdet av ett väl fungerande samarbete.
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid med placering i Haninge. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef. Facklig representant: Anders Bejmar, Ledarna, tfn 010-497 0807. Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Tomas Fredriksson
Telefon 010-497 05 68
Område Haninge
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 24 feb 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.