Projektkoordinator till vår kund i Haninge

Projektkoordinator till vår kund i Haninge

Om tjänsten

Vi söker en projektkoordinator till en av våra större kunder i Haninge.
Detta är ett uthyrningsuppdrag på heltid.
Uppdraget beräknas starta omgående och pågå till slutet på februari med goda möjligheter till förlängning.
Arbetstiden är förlagd till vardagar och kontorstider.

Du kommer att arbeta med och driva ett projekt med fokus på produktionen på företaget. Du kommer kartlägga personalens komeptenser och planera och genomföra nödvändiga utbildningar efter att kompetensanalysen är genomförd. Då denna tjänst är ny kommer du få vara med och påverka och strukturera upplägget på tjänsten.

Arbetsuppgifter kan komma att ändras efter behov.

Din profil

Vi tror att du som söker har erfarenhet av att driva projekt och jobba självständigt. Du har även stor vana från att jobba i projektform och har förmåga att strukturera ditt arbete och ligga steget före i planering. För att passa in i denna roll tror vi även att du har arbetat med utbildning och kartläggning av kompetenser på andra arebetsplatser tidigare. Arbetet kräver uthållighet och flexibilitet, en hög servicekänsla, ett strukturerat arbetssätt och ett naturligt bemötande.
Du har goda språkkunskaper i både Svenska och Engelska när det gäller både tal, skrift och förståelse.

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Organisation & ledning, Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.