Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare

Arc E-Commerce (Outl1.se) söker nu fler medarbetare till vår kundservice.
Genom ett trevligt bemötande och problemlösande tankesätt kommer du att hjälpa våra kunder via inkommande mail och chatt.

Den vi söker är en person som trivs med ett stort eget ansvar och du är inte rädd för att hugga i då arbetsbelastningen stundtals är hög.

Du kommer jobba tätt tillsammans med ditt team men även individuellt där fokus är att lösa kundernas ärende och på bästa tänkbara sätt leverera service i världsklass. Genom vårt breda sortiment och utbud av produkter så kommer det alltid finnas något nytt att lära. Då vi fortfarande är ett väldigt ungt företag som för varje år växer finns det många spännande utvecklingsmöjligheter.

Erfarenhet av kundservice är inget krav, men arbete inom service med inkommande mail är meriterande. Det viktigaste för oss är personligheten samt att du vill ge service i världsklass.

Stämmer någon av nedanstående punkter in på dig, sök då tjänsten:
  • Är en problemlösare
  • Har en känsla för service
  • Är självgående
  • Har god förmåga att arbeta individuellt och i team
  • Har viljan att utvecklas
Vårt kontor ligger centalt i Haninge nära busshålsplatserna torvalla och bussgaraget

Ansökan
Sök tjänsten redan idag, då rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten tillsätts omgående. Vänligen bifoga CV, personligt brev och sök tjänsten via "Ansök nu" eller maila in din ansökan till jobb@outl1.se
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://outl1.se/
Sista ansökningsdag 2 okt 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Outl1.se är ett svenskt, framgångsrikt och starkt växande E-handelsbolag som just nu tar stormkliv på den svenska marknaden och planerar nu på att slå till internationellt. Vi säljer alltifrån hem-,fritids- och trädgårdsartiklar. Produkterna säljs online via vår hemsida outl1.se till både privat- och företagskunder.