Innesäljare

Innesäljare

Arc E-commerce växer nu så det knakar och söker nu fler medarbetare till vår säljavdelning som vill vara med i vår framgångsresa. Rollen som säljare innebär att du tillsammans med dina kolleger besvarar inkommande samtal, chattar och mail.

Den vi söker är en person som trivs med ett stort eget ansvar, du sätter kundens behov i förstahand och du är inte rädd för att hugga i då arbetsbelastningen stundtals är hög.

Du kommer jobba tätt tillsammans med ditt team men även individuellt där fokus är att anpassa din försäljning efter kundens behov.

Genom vårt breda sortiment och utbud av produkter så kommer det alltid finnas något nytt att lära.

Då vi fortfarande är ett väldigt ungt företag som för varje år växer finns det många spännande utvecklingsmöjligheter.

Erfarenhet av sälj är inget krav, men arbete inom service eller sälj meriterande.

Det viktigaste för oss är personligheten.

Stämmer någon av nedanstående punkter in på dig, sök då tjänsten:
  • Sätter kundens behov i första hand
  • Har en känsla för service
  • Är självgående
  • Har god förmåga att arbeta individuellt och i team
  • Har viljan att utvecklas

Vi har precis flyttat till nya lokaler centralt i haninge där kommunikation är god, nära till pendeltågstationen "Handen" och närmsta busshållsplats är bussgaraget eller Torvalla.

Ansökan
Sök tjänsten redan idag, då rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten tillsätts omgående. Vänligen bifoga CV, personligt brev och sök tjänsten via "Ansök nu" eller maila in din ansökan till jobb@outl1.se och ange "innesäljare" i ämnesraden.
Mer info
Telefon 0841021005
Område Haninge
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://outl1.se/
Sista ansökningsdag 13 juli 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Outl1.se är ett svenskt, framgångsrikt och starkt växande E-handelsbolag som just nu tar stormkliv på den svenska marknaden och planerar nu på att slå till internationellt. Vi säljer alltifrån hem-,fritids- och trädgårdsartiklar. Produkterna säljs online via vår hemsida outl1.se till både privat- och företagskunder.