E-commerce Manager

E-commerce Manager

Är du grym på att skriva säljande produktinformation och har erfarenheter av att öka konverteringen i en webbutik? Då är detta ett jobb för dig!

Du får ansvaret för all produktinformation i vår webbutik.
Arbetet innebär att samla in specifikationer på våra produkter, hitta unika produktfunktioner och beskriva dessa på ett informativt och säljande sätt i vår webbutik. Du kommer också ta alla produktbilder/filmer i vår studio, samt genomföra enklare efterbehandling av dessa.

Du får ett stort ansvar i att påverka försäljningen av våra varor, och medverkar till att vår webbutik alltid har rätt innehåll. En stor del av jobbet är även att vidareutveckla vår webbutik för att öka försäljningen och konverteringen i webbutiken.

Du är den som har idéerna på hur vi kan förbättra, men behöver inte vara den som är expert på att utföra allt jobb själv utan kan använda lämpliga underleverantörer och projektleda arbetet tillsammans med dem.

Kvalifikationer (krav)
  • Ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Erfarenhet av fotografering samt bildbearbetning i Photoshop.
  • Erfarenheter av att skriva säljande produktinformation.
  • Goda kunskaper i engelska och perfekta kunskaper i svenska
  • Erfarenhet av att jobba med innehåll i Magento
  • Högskoleutbildning inom sälj- eller marknadsföring eller motsvarande kunskaper inhämtade på annat sätt
  • Lång erfarenhet av att jobba inom e-handel
Personliga egenskaper
Som person är du ansvarsfull, lösningsorienterad och självdriven. Du löser själv och på eget initiativ problem som uppstår. Du har lätt att prata och samarbeta med andra människor. Detta är en kreativ miljö och du kommer att ha mycket stor möjlighet att påverka företagets inriktning.

Lön
Fast månadslön

Anställningstyp
Heltid tillsvidaretjänst, dagtid (7:00-16:00)

Ansökan
Sök tjänsten redan idag, då rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten tillsätts omgående. Vänligen bifoga CV, personligt brev och sök tjänsten via "Ansök nu" eller maila in din ansökan till jobb@outl1.se

Använd ämne: E-commerce Manager
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://outl1.se/
Sista ansökningsdag 18 okt 2019 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett ungt e-handelsföretag som säljer hem-, fritids- och trädgårdsartiklar till konsumenter i Sverige. Vi köper in varor direkt från fabrik – huvudsakligen i Asien - och säljer online till kunder i hela landet, via vår hemsida outl1.se.

Vill du komma till vad vi anser, Sveriges roligaste arbetsplats där ingen dag är den andra lik så är detta arbetsplatsen för dig!
Att arbeta prestigelöst är a och o för oss, både internt och mot våra kunder.