Händig tekniker

Händig tekniker

Teknisk service på el -mekanik -pneumatik.

Lager- och orderhantering.

Tidvis lite resor.

Vem är du?

Självklart är du öppen och prestigelös och kan tänka dig att resa i tjänsten när det behövs. Du är inte rädd att emellanåt ta på dig overallen för att klura ut något "mysterium" på en tankbil.

Du kan uttrycka dig väl på svenska och på engelska, också skriftligt. Meriterande är om du också kan göra dig förstådd på finska.

Du har B-körkort, och gärna truck-kort.

Du är van vid Office-paketet; Word, Excel, och har kanske någon erfarenhet av orderhanteringsprogram. Gärna mer IT-efarenhet!

En del uppdrag sker på områden som är extra känsliga, så därför kan du visa upp rena papper från belastningsregistret och du är också
EU-medborgare.

Vad får du hos oss?

Alfons Haar Svenska AB har funnits på svenska marknaden sedan 1968, moderföretaget i Tyskland se'n 1949, så vi är ett solitt och välkänt företag!

I Sverige är vi ett litet team där allas medverkan känns.

Vi ser gärna att du trivs hos oss och blir kvar länge, så du får på-platsen-utbildning i Jordbro som toppas med kurser i
Tyskland, på system som är världsledande inom vår bransch.

Vi finns i Jordbro, en dryg kilometer från närmaste pendeltågsstation, så du måste inte ha egen bil, vi har en servicevan som används i tjänsten när det behövs.

Vi tillämpar provanställning, men kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat just DIG, som är bäst för det här jobbet!

Ansök på valfritt format; CV och/eller personligt brev, skicka till:
info@alfons-haarsvenska.se
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.alfons-haar.de
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Alfons Haar tillverkar och säljer utrustning till petroleumtransporter.
Alfons Haar Svenska AB sköter försäljningen i Norden, utom Danmark.
Produkterna har ett mycket gott rykte på marknaden och vi söker nu en person som kan hjälpa till med kundsupport, ta emot och skicka delar.