Vill du bygga värden tillsammans med Söderby entreprenad? Nu söker de en kalkylator/arbetsledare!

Vill du bygga värden tillsammans med Söderby entreprenad? Nu söker de en kalkylator/arbetsledare!

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta mot byggproduktion och vill utvecklas mot en delad roll som kalkylator och arbetsledare och både ansvara för inköp som ansvara ute i produktion i spännande projekt mot LOU? Då är det dig vi söker. Var med och bygg värden tillsammans med Söderby entreprenad - välkommen in med din ansökan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en kalkylator/arbetsledare till deras kontor i Salem. Söderby entreprenad fyllde förra året hela 30 år i branschen. Söderby Entreprenad verkar de främst söder om Storstockholm och består idag av totalt 11 personer med olika roller och funktioner och därmed finns både stöttning och utveckling att hämta hos dem.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Söderby entreprenad. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram långsiktigt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Söderby entreprenad har ett spännande och händelserikt 2019 framför sig där de kommer arbeta mer mot LOU. Då de har många projekt både igång och på ingång behöver de nu stärka upp sitt team med en person som kommer ha en delad roll som kalkylator och arbetsledare. Vikten i rollen kommer ligga på kalkyl och inköp men då Söderby entreprenad är ett flexibelt bolag där mycket händer kommer man också få vara med och stötta ute i produktion som arbetsledare när det är mycket i rullning.

I rollen som kalkylator kommer du främst att arbeta med att förbereda anbudsunderlag, alternativa kalkyler i samband med dessa, kontraktsunderlag samt offerter och upprättande av avtal med leverantörer. En del av ditt arbete kommer också involvera inköp av material för projekten.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med att ta fram anbudskalkyler för olika byggprojekt
 • Ansvara för utvärdering och uppföljning av kalkylerna
 • Presentera resultat för projektansvariga
 • Stötta upp ute i produktion och ansvara för arbetsledning ute i produktion
Tjänsten passar dig som vill bli en del av ett mindre bolag som värdesätter samarbete och prestigelöshet. Denna tjänst är också en stor möjlighet för att få kunskap och erfarenhet mot LOU och som vill ha möjligheten till att utvecklas långsiktigt i sin roll.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning mot bygg och anläggning eller annat relevant område
 • Har några års erfarenhet av byggbranschen från en tidigare roll som arbetsledare, byggledare eller projektingenjör eller annan relevant bakgrund. Vad du gjort är dock viktigare än hur många år du verkat inom den.
 • Talar och skriver flytande svenska och engelska då båda språken används dagligen i arbetet
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du har tidigare kunskap från entreprenadsidan, alternativt arbetat i en liknande roll sedan tidigare. Stor vikt kommer dock läggas vi personlig lämplighet för tjänsten.

Som person är du framförallt duktig på att driva på ditt egna arbete. Du är självgående i den mening att du vågar fråga om hjälp, inte väntar på arbetsuppgifter utan tar för dig och har en vilja att utvecklas i din roll. Vidare ser vi att du är noggrann och detaljorienterad samtidigt som du har förmågan att ha ett helhetsperspektiv på det arbete du utför och tycker om att samarbeta.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Långsiktigt, heltid med ambition till överrekrytering
 • Placering: Salem, Storstockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Söderby entreprenads önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04n@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderby Entreprenad är en del av SW Söderby koncernen som är verksam inom fastigheter. Deras verksamhetsområden är; Fastighetsutveckling, fastighetsförvaltning och byggentreprenader. De har genom åren utfört entreprenader åt en lång rad kunder. Speciellt återkommande och för dem väldigt viktiga har samarbetet varit med; Skolfastigheter i Stockholm AB (SISAB), Salems kommun och Telge AB.