Orderadministratör sökes till Strömberg Distribution!

Orderadministratör sökes till Strömberg Distribution!

Om du vill arbeta på ett företag med mycket hjärta, och kund i fokus, är Strömberg Distribution arbetsplatsen för dig. Med start omgående söker de nu en person som brinner för service till deras fina kontor i Flemingsberg - ett stenkast från såväl buss- som pendelstation. Du kommer att arbeta i en bred roll med fokus på kundkontakt och interna samarbeten - bland annat tillsammans med våra två konsulter som också arbetar via Academic Work!

Strömbergs Distribution arbetar med distribution-, logistik- och kommunikationslösningar inom tryckeribranschen och lägger vikt vid hög servicegrad och härlig stämning på kontoret. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Strömbergs Distributions räkning en person på heltid som kommer arbeta i en bred roll inom orderadministration, där du kommer få en introduktion i arbetsuppgifterna av nära kollegor. De har ett omgående behov och uppdraget kommer pågå i 6 månader framåt, där arbetstiderna är förlagda mellan 07:30-16:30.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Strömbergs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Strömbergs.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
  • Hjälpa kunder över telefon/mail med orderläggning
  • Sköta orderhantering och administration i deras interna affärssystem
  • Ta reda på status för kommande leveranser och hitta paket i deras system
Tjänsten passar dig som trivs att arbeta flexibelt i en serviceinriktad roll där du kommer ha mycket kontakt med både kunder och kollegor.

Vi söker dig som

Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av serviceinriktat arbete, gärna inom kundtjänst eller orderadministration. Det viktigaste är ditt engagemang, din attityd och vilja att lära. Du trivs i rollen som "spindeln-i-nätet och med kundkontakt via telefon och mejl. Du gillar att ge professionell service, att lösa problem och tål stress då det tidvis kan vara hög arbetsbelastning.

Det är alltså ett krav att du har
  • Erfarenhet av service eller arbete med kundkontakt (t.ex. växel eller reception)
  • Erfarenhet av administration
  • Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
Vi söker dig som trivs att arbeta i ett högt tempo och som ser dina kunder som dina bästa vänner och därför strävar efter att hela tiden ge den en klockren service.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: ca 125kr/h
  • Placering: Flemingsberg/Jordbro
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se