ABC Ställningar i Stockholm söker kranbilschaufför

ABC Ställningar i Stockholm söker kranbilschaufför

Logistiken på ABC Ställningar Stockholm lägger grunden för att ABC Ställningar så effektivt som möjligt ska kunna leverera Rätt ställning i Rätt tid till alla våra kunder.

Idag består logistikavdelningen av ett starkt team som leds av logistikansvarig Tommy Willbeck.

ABC Ställningar har idag två stycken egna kranbilar som levererar och hämtar material över hela Stockholmsregionen. De stöttar även våra franschiseenheter i Gävle, Uppsala, Västerås, Falun, Malmö och Örebro.
Vår logistikavdelning växer fort och behöver utökas allt eftersom vi växer.

Vi söker nu en driven och ansvarsfull kranbilschaufför som ska köra en av våra två lastbilar i StorStockholm och ibland på längre turer. Kranbilen är ditt arbetsverktyg och tas om hand av dig med stor omsorg.

Du behöver vara bekväm med att arbeta i lag men även trivas med att jobba självständigt.

Vi hoppas att du vill vara en del av vårt roliga gäng och växa med oss. Skicka in ett personligt brev med CV så kanske just vi får möjligheten att bli arbetskollegor.

Vi ser gärna att du uppfyller nedanstående krav:

Ykb
Krankort över 18t/m
Erfarenhet med kran

Meriterande:

E-kort
Svenska i tal och skrift
Engelska
Körvana, Lokalkännedom i Stockholm är meriterande
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 jan 2023 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ABC Ställningar är ett modernt entreprenadföretag som arbetar med byggnadsställningar över hela landet. Vår vision är att skapa säkra arbetsplattformar och arbetsmiljöer oavsett vilken höjd kundens arbete ska utföras på.
Idag är vi ett sammansvetsat team där alla hjälper varandra. Vi jobbar kontinuerligt med utbildning och utveckling för varje individ. Hos oss finns det möjlighet att växa!