ABC Bygghissar söker ett driftigt montageteam!

ABC Bygghissar söker ett driftigt montageteam!

ABC Bygghissar är ett etablerat företag som har ingått i ABC-koncernen sedan 2013. Idag har vi över 80 st bygghissar i produktion och vi växer hela tiden med nya kunder och större jobb.
ABC Bygghissar investerar ständigt i nya bygghissar och organisationen består av montagelag, en ansvarig på lager som också servar våra maskiner, projektledare samt en driftansvarig chef.

Nu behöver vi stärka organisationen och söker ett nytt montagelag. Du som söker behöver vara ansvarstagande och flexibel, öppen för nya utmaningar.

Tjänsterna är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Krav:
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av montage av bygghiss/byggmaskiner
  • Praktiskt lagd
Vi hoppas att du vill vara en del av vårt roliga gäng och växa med oss. Skicka in ett personligt brev med CV så kanske just vi får möjligheten att bli arbetskollegor.
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 juli 2022 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ABC Ställningar är ett modernt entreprenadföretag som arbetar med byggnadsställningar över hela landet. Vår vision är att skapa säkra arbetsplattformar och arbetsmiljöer oavsett vilken höjd kundens arbete ska utföras på.
Idag är vi ett sammansvetsat team där alla hjälper varandra. Vi jobbar kontinuerligt med utbildning och utveckling för varje individ. Hos oss finns det möjlighet att växa!