ABC Bygghissar söker en servicetekniker till vårt team!

ABC Bygghissar söker en servicetekniker till vårt team!

ABC Bygghissar är ett etablerat företag som har ingått i ABC-koncernen sedan 2013. Idag har vi över 80 st bygghissar i produktion och vi växer hela tiden med nya kunder och större jobb.
ABC Bygghissar investerar löpande i nya bygghissar och organisationen består av montagelag, en lageransvarig, projektledare samt en driftansvarig chef.

Nu behöver vi stärka organisationen och söker en engagerad och kunnig servicetekniker. Du som söker behöver vara ansvarstagande och flexibel, öppen för nya utmaningar!

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Krav:
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
  • Förstå och arbeta efter ett el-schema
Meriterande:
  • Utbildning inom el.
  • Praktiskt lagd
Vi hoppas att du vill vara en del av vårt roliga gäng och växa med oss. Skicka in ett personligt brev med CV så kanske just vi får möjligheten att bli arbetskollegor.
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 juli 2022 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ABC Ställningar är ett modernt entreprenadföretag som arbetar med byggnadsställningar över hela landet. Vår vision är att skapa säkra arbetsplattformar och arbetsmiljöer oavsett vilken höjd kundens arbete ska utföras på.
Idag är vi ett sammansvetsat team där alla hjälper varandra. Vi jobbar kontinuerligt med utbildning och utveckling för varje individ. Hos oss finns det möjlighet att växa!