Projektledare

Projektledare

Trivs du att arbeta med problemlösning, har ett strukturerat arbetssätt, är en van arbetsledare och har erfarenhet och kunskap inom VVS? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Vem vi söker
Nu söker vi Projektledare för RörBjörnens räkning. I rollen som projektledare kommer ditt primära ansvar- och arbetsområde vara att ansvara för projekt, ifrån kalkylering/offert till godkänd anläggning och stötta ledande montör under pågående arbete. Som projektledare har du ansvaret för projektresultat, utförande, budget samt kundkontakt i de aktuella projekten.

Att utveckla och bevara kundrelationer är en viktig faktor då du besitter många viktiga kontaktytor såväl internt som externt. Att uttrycka dig i tal och skrift på ett sätt som personer omkring dig på olika nivåer förstår och uppskattar är viktigt.

Arbetsplatsen du får
Vi brinner för att skapa värde för kund och vår personal är vår viktigaste budbärare. Vi är ett kul gäng som driver ett expansivt företag som skapar möjligheter för den som vill. Vi har en kraftigt delegerad organisation ifrån kontor till montör och vi ger dig som vill bra förutsättningar att utvecklas.

Våra tankar kring vilka arbetsuppgifter
som kan omfattas:
- Dela och ansvara för projektledning och koordinering för aktuella projekt
- Supporta och inspirera personalen på aktuella projekt
- Viss entreprenadjuridik i praktik
- Projektekonomi med mål och uppföljning av tidplan
- Medverkan och föredragande vid start- och byggmöten
- Ta fram underlag för risk- och möjlighetsvärderingar
- Medverkan vid slutgenomgångar, platsbesök samt under förhandling

Om rollen
För att klara av rollen som projektledare inom VVS har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter såsom projektledare eller lagbas samt även varit några år i produktion och då främst inom VVS.

Vi ser att du har god ledarskapsförmåga och vill gå in i en roll där du är benägen att inspirera och utveckla. Du förväntas att vara engagerad och verka för bolagets bästa, delta och medverka aktivt på gemensamma möten och driva utvecklingen i positiv anda.
I rollen skall du trivas med problemlösning samt ha ett strukturerat arbetssätt. Vidare innehar du kunskap inom VVS samt är en van arbetsledare. Som person är du idérik, kreativ och har en stark drivkraft att driva projekt framåt. Du skall ha god datavana, förstå administrativa föreskrifter, förstå tekniska beskrivningar och god ritningsförståelse.

Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt, krävs det att du är utåtriktad och har god förmåga att samarbeta och knyta kontakter samt alltid en vilja att vara kundens bästa partner. Som person är du självgående, noggrann och van att ta egna initiativ. Vi ser även att du är social, utåtriktad och har ett gott kundbemötande.

Rollen kräver att du
har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt b-körkort.Ansökan och kontakt
Tjänsterna tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat, sänd din ansökan till anställning@rorbjornen.se men se även www.rorbjornen.se för mer information om företaget.
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rorbjornen.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rörbjörnen
är ett VVS-företag som utför allt från större nyproduktioner och ombyggnationer till service. Företaget arbetar mestadels med stora & små entreprenader mot andra företag, men vi har även en serviceavdelning mot företagssektorn.


Sedan starten 2005 har
Rörbjörnen vuxit från att vara ett mindre VVS företag till att bli en etablerad spelare med en omsättning på 56 miljoner. Företaget har 22 anställda montörer och 5 anställda på kontoret samt ett brett nätverk av professionella och engagerade underentreprenörer. Vi är ändå ett företag som är tillräckligt litet för att du skall kunna skapa och påverka dina egna arbetsuppgifter. Vi är ett företag med en kraftigt delegerad arbetskultur vilket innebar att vi på kontoret har till uppgift att supporta och stötta våra montörer.