Platschef sökes till bolag inom logistik

Platschef sökes till bolag inom logistik

Dina arbetsuppgifter

Är du en driven, affärsinriktad och ödmjuk person som vill leda vår kunds team in i nästa steg? Motiveras du av att utveckla rutiner, processer samt verka för effektiviseringar? Då har vi möjligheten för dig här.

Vår kund är i behov av en Platschef som har förmågan att driva utveckling för bolaget, identifiera och förbättra rutiner/ processer samt ansvara för det dagliga operativa och strategiska arbetet. I rollen förväntas du ta ett helhetsgrepp över verksamheten och tillsammans med ledningsgruppen skapa förutsättningar och strategi för framtida utveckling samt effektivisering. Du arbetar aktiv med att motivera, engagera och skapa förutsättningar för medarbetarna att utvecklas och trivas.

Du har fullt personal-, budget- samt operativt ansvar, du är en del av ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.

Start enligt överenskommelse, stor vikt läggs vid personlighet.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roller inom logistik, har du arbetat med tredjepartslogistik är det meriterande. samt ett strategiskt tankesätt.

Som ledare är du driven, flexibel och närvarande. Du föredrar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och många kontaktytor. Det är självklart för dig att ta ett stort ansvar för verksamheten och stötta och coacha dina medarbetare dagligen. Du motiveras av utmaningar och har modet att driva igenom affärer. Vidare är det viktigt att du i din roll är ödmjuk, kommunikativ och har förmågan att skapa goda relationer både internt och externt.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett fristående logistikföretag med lång erfarenhet som erbjuder logistiklösningar inom tredjepartslogistik, marknadslogistik och e-handel. De har idag lager och kontor i Stockholm samt Göteborg. Mer information ges vid personlig kontakt.