Hoppa till innehåll
Hammarö Energi logotyp

Arkivarie till Hammarö Energi!

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Välkommen till Hammarö Energi AB - där vi inte bara levererar energi till samhället, utan även möjligheter för dig att växa och utvecklas i din karriär! Just nu söker vi en driven och engagerad individ för rollen som Arkivarie på en tidsbegränsad anställning på 4 månader.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Hammarö Energi en Arkivarie/informationscontroller. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos kunden under minst 4 månader.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till jesper.wingqvist@pn.se

Arbetsuppgifter
Som Arkivarie/Informationscontroller kommer du att spela en viktig roll i Hammarö Energi genom att ansvara för att hantera och arkivera dokument samt bidra till en effektiv informationshantering. Du kommer att arbeta nära dina kollegor för att säkerställa att arkiv och dokumentation upprätthålls enligt högsta standard.
  • Säkerställa efterlevnad av arkivlagen och andra relevanta bestämmelser.
  • Utveckla Hammarö Energis arbete med e-arkivering.
  • Utveckla digitala informationshanteringsprocesser.
Kvalifikationer
  • Tidigare erfarenhet av arkivering eller närliggande arbetsuppgifter.
  • Erfarenhet inom kommunal verksamhet.
  • Kunskaper inom digital informationshantering.
  • Tekniskt intresse med förmåga att arbeta med olika system och verktyg.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Hammarö Energi.
Du är:
Strukturerad - Har ett sinne för ordning och reda
Självständig - Tar ansvar och arbetar effektivt både i team och självständigt.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jesper Wingqvist

#Hammaröenergi #Arkivarie #digitaliseing

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Hammarö Energi logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!