Hoppa till innehåll
Viking Malt logotyp

Vi rekryterar elektriker till Viking Malt

Ansök nu
Om företaget

Viking Malt är Nordeuropas största tillverkare och leverantör av maltprodukter med verksamhet i fem olika länder kring Östersjön. Vi är en global leverantör till bryggerier och destillerier på samtliga kontinenter i världen. Den svenska verksamheten med drygt 50 anställda medarbetare finns i Halmstad sedan 1997 och med stark inriktning på export. Viking Malt ägs av den finska familjekoncernen Polttimo och svenska Lantmännen. Huvudkontoret finns i Lahtis i Finland och koncernen omsätter ca 3 miljarder SEK. Läs mer om oss på www.vikingmalt.com

Arbetsuppgifter

Viking Malt behöver stärka upp med en elektriker till anläggningen i Halmstad. De erbjuder ett mycket omväxlande arbete med nära samarbete med produktionspersonalen och underhållsavdelningen. I rollen som el- automationstekniker är du en viktig del av verksamheten och ansvarar för underhåll av el instrument och automationsutrustning. De huvudsakliga arbetsuppgifterna omfattar underhåll av vår anläggning och delta i olika förbättringsprojekt. I tjänsten ingår det beredskapsarbete var femte vecka.

Din bakgrund

Du som söker har teknisk utbildning inom el-automation på gymnasienivå och har erfarenhet av industriell produktion. Det är meriterande om du har erfarenhet av förebyggande underhåll och tekniska utvecklingsprojekt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, goda datakunskaper och körkort och bil.

Personliga egenskaper

Som person är du framåt, serviceminded och har lätt för att anpassa dig till nya situationer. Är noggrann, strukturerad och kan samarbeta med alla. Gillar att lösa problem som uppstår och har ett tekniskt intresse, en händig person. Du är mån om att hålla en hög kvalité på ditt arbete och trivs att arbeta självständigt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Det är en heltidstjänst i Halmstad, start enligt överenskommelse.

Information

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 okt. 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare