Hoppa till innehåll
Vardaga logotyp

Undersköterskor till Vardaga Villa Soldalen i Halmstad . Sista ansökningsdag 2023-11-24

Publiceringsdatum
24 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu äntligen finns det återigen en chans att vara med vid uppstartandet av etapp två på Vardagas äldreboende Villa Soldalen i Halmstad.

Ta chansen att vara med oss att starta våningsplan 2 på ett helt nytt äldreboende i nybyggda och fina lokaler i Eketånga nära havet.

I denna annons söker vi undersköterskor med olika tjänstgöringsgrad, dag/kväll och helgtjänstgöring. Sista ansökningsdag 2023-11-24

Vi erbjuder utbildning och flera förmåner.


Det här får du hos oss:
 • Utbildning som gör ditt arbete enklare, till exempel vårdhygien, bemötande vid demenssjukdom och ergonomi.
 • Förmånsportal med rabatter och erbjudanden. Till exempel kan du köpa biobiljetter och resor med kollektivtrafik till bra pris.
 • En coachande och stöttande chef som jobbar tillsammans med dig i vardagen.
 • Tydliga arbetssätt och rutiner som förenklar ditt jobb.
 • Karriär- och utvecklingsmöjligheter. Till exempel kan du bli gruppchef med personalansvar eller få ett specifikt ämnesansvar som demensansvarig eller hygienombud.
 • Självklart har vi även friskvårdsbidrag, skobidrag, arbetskläder och kollektivavtal.
Om Villa Soldalen
I september 2023 öppnade Vardaga våningsplan 1 på det nybyggda äldreboendet Villa Soldalen som ligger i Eketånga nära Söndrum i Halmstad. Villa Soldalen erbjuder permanent boende för både omvårdnad och demens. Här finns 6o lägenheter, gemensamma ytor såsom en festsal och en liten takterrass, och en stor trädgård med odlingsmöjligheter och möjlighet till både avkoppling och aktivitet. Vardagas mål är att erbjuda bästa möjliga vård och omsorg för dig som bor hos oss. Genom vårt helhetskoncept för äldreomsorg, Den goda dagen ger vi våra boende en individanpassad omsorg som bygger på omtanke, integritet och valfrihet.

Då det är stor efterfrågan att få flytta till oss kan vi med glädje meddela att vi vill öppna våningsplan 2 efter årsskiftet.
 • Vi tillämpar fast schema där du kommer att arbeta dag/kväll och helger i verksamheten.
 • Vi kommer att sträva efter att bli ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Vardagas Demensakademi.
 • Du har en gruppchef som större delen av sin tid arbetar nära dig i verksamheten. Att bli gruppchef kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.
 • Här arbetar vi med djur i vården och har regelbundet besök av terapihundar.
Som undersköterska är du oerhört viktig!
Din uppgift är att ge livskvalitet. Med hjälp av dig kan våra boende behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Du ser varje person och tolkar vad de behöver. Samtidigt lär du dig mycket om omvårdnad, åldrande och hur man bemöter människor.

Du står närmast den boende och har därmed en nyckelroll i teamet med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. Du medverkar också vid vårdplanering och skriver social dokumentation.

Med hjärtat på rätta stället
Hos oss får du arbeta i en stark kultur där vi drivs av vår vision: Vi gör världen lite bättre, en människa i taget. Det är oerhört viktigt att du delar vår vision och våra fyra värderingar:

Respekt: Hos oss har alla rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar
: Hos oss har vi medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet
: Hos oss är det enkelt att påverka och att vara medarbetare eller kund.
Kunskap
: Hos oss reflekterar vi, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens
Tillsammans jobbar vi kontinuerligt med att säkra att värdegrunden genomsyrar vårt bemötande, både till varandra och alla som bor hos oss.

"Här finns bra och tydliga värderingar och mål som har guidat mig hela vägen för att kunna utföra mitt arbete på bästa sätt." Raquel Castaneda

Din erfarenhet och kunskap
Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska och har arbetat några år inom äldreomsorgen. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Vi ser gärna att du som söker har någon specialistutbildning eller vana vid extra ansvar och är beredd att skaffa kunskap om många olika delegeringar och expertområden. Vi önskar att du brinner för ditt arbete och att du jobbar med hjärtat på rätta stället. Om du delar våra värderingar och har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Vi tror att du:
 • lockas av ett varierat arbete och tycker om att möta människor i olika situationer.
 • är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
 • trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.
"Jag har alltid blivit trodd och satsad på. Det har varit mycket interna utbildningar, och när man kommer med idéer så lyssnar arbetsgivaren." Mårten Hedberg

Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.
Då intresset för dessa tjänster är mycket stort kommer vi återkoppla och kalla till intervjuer via mejl i första hand. Vi tar endast emot ansökningar via annonsen.

Har du frågor? Kontakta gärna: Verksamhetschef Eva Rehn 0760-032549

Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.
Facklig kontakt: Kommunal, kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se
Vardaga logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 dec. 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se

Fler jobb från samma arbetsgivare