Hoppa till innehåll
Trioworld Smålandsstenar AB logotyp

Group Controller till Trioworld Smålandsstenar AB

Ansök nu

Söker du en ny utmaning som Group Controller och trivs med att arbeta i en internationell miljö? Då har vi en spännande möjlighet för dig! Trioworld i Smålandsstenar som är en av Europas ledande aktörer inom innovativa och kostnadseffektiva förpackningslösningar söker nu en Group Controller. Vi söker dig som har hög analytisk förmåga och som tycker om att samarbeta i team och skapa och upprätthålla relationer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden som Group Controller:

 • Administrera och utveckla koncernkonsolideringssystemet.
 • Beräkna och genomföra gruppjusteringar så att gruppresultaten är korrekta.
 • Kommunicera med ekonomichefer så att de hålls uppdaterade med senaste redovisningsbestämmelserna och att rapporter och tidsfrister är uppfyllda.
 • Hålla gruppredovisningsprinciperna uppdaterade.
 • Driva förbättringar i processen så att information levereras i rätt tid så att rapportering förblir relevant för beslutsfattande.
 • Ledning av finansredovisningsfunktionen och samarbete med andra ekonomichefer så att övergripande mål för koncernfinansfunktionen uppnås.
 • Förbereda bokslut för extern revision.
 • Stödja Group CFO i andra dagliga uppgifter.

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som har en ekonomiutbildning på högskolenivå och flerårig erfarenhet från controllerverksamhet i liknande roller eller har erfarenhet av koncernredovisning inom tillverkande industri. Alternativt att du har arbetat som revisor på någon större revisionsbyrå.

Viktigt för tjänsten är:

 • Kunskap och erfarenhet av K3 Swedish GAAP, bolagsbeskattning.
 • Mycket goda kunskaper i Excel och Powerpoint.
 • Då rollen innebär flertalet kontaktytor i organisationen är det viktigt är att du är bra på att skapa goda relationer och samarbeten, är serviceinriktad och håller tidsplaner.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Det är meriterande att ha erfarenhet av IBM Cognos Controller, Frango och IFRS.

Personliga egenskaper:
Som person har du god analytisk förmåga och ett naturligt driv med viljan att effektivisera. Du är även effektiv och noggrann och säkerställer leveranser i rätt tid. Du är nyfiken och kommunikativ och trivs med att skapa och upprätthålla relationer. Vidare har du lätt för att översätta finansiell information till handlingsbar data för bra beslutsmaterial. Med ditt positiva förhållningssätt bidrar du med energi till organisationen och du trivs i en miljö med ordning och reda.

Placeringsort: Smålandsstenar

Om företaget: Trioworld är en industrikoncern med drygt 1600 medarbetare och en omsättning på ca 5,4 miljarder SEK. Koncernen är en av Europas ledande aktörer inom innovativa och kostnadseffektiva förpackningslösningar baserade på polyetenfilm. Bolaget har huvudkontor i Smålandsstenar och produktion i Sverige, Danmark, Nederländerna och Frankrike och säljer sina produkter på en global marknad. Trioworlds huvudägare är Altor Funds. Läs mer på https://www.trioworld.se/

Ansökan:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Trioworld med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvariga konsultchefer på Meritmind, Anna Henebäck, 076-49 54 224, anna.heneback@meritmind.se eller Louice Silvärn, 070-166 08 59, louice.silvarn@meritmind.se. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det räcker att du bifogar ditt CV. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekryteringsprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev. Vid de flesta tillsättningar görs också en bakgrundskontroll.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

 

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 nov. 2023 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare