Hoppa till innehåll
Swecon logotyp

Reservdelsansvarig, Halmstad

Publiceringsdatum
14 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Marc Rask
Email
Telefon
Ansök nu
Vill du arbeta och utvecklas inom ett marknadsledande företag med Volvos starka varumärke inom anläggningsmaskiner? Då kan du vara den vi söker!

Till vår anläggning i Halmstad söker vi en reservdelsansvarig. Vi söker dig som vill ha ett arbete som kräver god administrativ förmåga, intresse av service och försäljning samt vilja att skapa resultat. Du trivs med ett arbete med många olika ingredienser och högt tempo där du själv kan påverka resultatet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med försäljning av reservdelar till Volvo anläggningsmaskiner. Du ansvarar för att vårt lager har en optimal lagerhållning och att reservdelsbutiken är kundvänlig. I rollen ingår även en del av verkstadens administrativa uppgifter.

En viktig del i ditt dagliga arbete blir också att samverka med våra kunder i reservdelsfrågor samt att svara för försäljning av reservdelar.

För att lyckas och trivas i rollen

Har du:
  • Erfarenhet från branschen och reservdelshantering
  • Ett tekniskt intresse
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • God datorvana
  • God administrativ förmåga
Är du:
  • Serviceinriktad och gillar att ha kundkontakt
  • Ordningsam och flexibel
  • Bra på att kommunicera
  • En bra lagledare som kan utveckla ett gott samarbete
Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett spännande, utvecklande och fartfyllt arbete som ger utrymme för initiativtagande och eget ansvar. Du har många kontaktytor, både externt och internt och tas emot av ett härligt gäng nya kollegor.

Så här ansöker du

Du ansöker till tjänsten online. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse och startar med 6 månaders provanställning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 2023-12-17.

Kontaktuppgifter

Marc Rask platschef, 010-556 83 43

Ingela Wass, fackligt kontaktombud Unionen, 010-556 17 35
Swecon logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 dec. 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är exklusiv återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Vi marknadsför, säljer och servar Volvos entreprenadmaskiner samt erbjuder ett flertal olika tjänster och kompletterande produkter. Sweconkoncernen finns även representerad i Estland, Lettland och Litauen samt delar av Tyskland. Med drygt 665 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett tryggt och spännande arbetsliv som kännetecknas av kreativitet samt frihet under ansvar.

Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 4,5 miljarder kr.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Uppsala stad
Försäljning
Företagslogga