Hoppa till innehåll

Vill du jobba extra på nattskift hos välkänd kund i Halmstad?

Har du en annan huvudsaklig sysselsättning eller studerar och vill arbeta nattpass på deltid på en välkänd terminal? Har du truckkort? Då har vi tjänsten i höst för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett stort och välkänt företag inom speditionsbranschen, som hela tiden växer och expanderar. För denna välkända kunder söker vi därför dig som är flexibel nog att arbeta som truckförare vid sidan av studierna.

Arbetsuppgifterna innebär följande:
- Sortering av paket
- Mottagning av gods
- Lasta/lossa
- Truckkörning
- Upprätthålla ordning på arbetsplatsen

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta som uthyrd medarbetare till vår kund.

Detta söker vi:

Som person är du optimistisk och flexibel - du skulle beskriva dig själv som anpassningsbar och tar gärna veckan som den kommer. Samtidigt förstår du vikten av att planera och strukturera din vardag för att behärska att kombinera arbete och studier.

Du har inga problem att hugga i där det behövs och trivs med fysiskt arbete. Det är ett arbete med högt tempo vilket gör att du behöver vara effektiv samtidigt som kvalitén är av stor vikt, paketen ska sorteras både snabbt och korrekt. Du är självgående, initiativtagande och trivs med att ta eget ansvar. Samtidigt som du har förmågan att samarbeta med andra och arbeta effektiv i ett team för att nå bästa möjliga resultat.

Krav för tjänsten:
- Truckkort (A och B)
- Student på minst 50% i minst 1 år framöver eller annan huvudsaklig sysselsättning på minst 80%
- Tillgänglig för arbete minst 2 vardagar i veckan, arbetstiderna varierar mellan 00.00-08.00, däremot uppskattar vi viss flexibilitet och möjligheten att ställa upp med kort varsel.
- Flytande svenska i tal och skrift

Vidare tar vi utdrag ur ditt belastningsregister och du bör därför vara anmärkningsfri. Utöver detta tar vi alltid 2 referenser, det är därför viktigt att du kan erbjuda det längre fram i processen.

Är du personen vi söker? Ansök redan idag!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Mölndal
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga