Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Studenter sökes till välkänd terminal i Halmstad!

Ansök nu
Studerar du och vill arbeta deltid på en välkänd terminal? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett stort och välkänt företag inom speditionsbranschen, som hela tiden växer och expanderar. Vi söker därför dig som är flexibel nog att arbeta som terminalarbetare/truckförare vid sidan av studierna.

Arbetsuppgifterna innebär följande:
- Sortering av paket
- Mottagning av gods
- Lasta/lossa
- Truckkörning
- Upprätthålla ordning på arbetsplatsen

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta som uthyrd medarbetare till vår kund.

Detta söker vi:

Som person är du optimistisk och flexibel - du skulle beskriva dig själv som anpassningsbar och tar gärna veckan som den kommer. Samtidigt förstår du vikten av att planera och strukturera din vardag för att behärska kombinationen av arbete och studier.

Du har inga problem att hugga i där det behövs och trivs med fysiskt arbete. Det är ett arbete med högt tempo vilket gör att du behöver vara effektiv samtidigt som kvalitén är av stor vikt, paketen ska sorteras både snabbt och korrekt. Du är självgående, initiativtagande och trivs med att ta eget ansvar samtidigt som du har förmågan att samarbeta med andra och arbeta effektivt i team för att nå bästa möjliga resultat.

Vi söker dig som kan arbeta på både förmiddagen och eftermiddagen.


Krav för tjänsten:
- Truckkort A+B
- Student på minst 50% i minst 1 år framöver eller annan huvudsaklig sysselsättning på minst 80%.
- Tillgänglig för arbete minst 2 vardagar i veckan, däremot uppskattar vi flexibilitet och möjlighet att hoppa in med kort varsel.
- Flytande svenska i tal och skrift

Vi tar utdrag ur ditt belastningsregister och du bör därför vara anmärkningsfri. Utöver detta tar vi alltid 2 referenser.

Är du personen vi söker? Vi tillsätter löpande så ansök redan idag!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare