Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Servicetekniker sökes omgående till Sverull i Halmstad!

Ansök nu
Är du en driven och lösningsorienterad medarbetare som är redo för nya utmaningar som servicetekniker? Då har vi möjligheten för dig!

Information om uppdraget:

Hos Sverull får du möjlighet att arbeta hos en ledande aktör inom industriservice mekanisk underhåll och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar och pumpar. Sverull finns på flera orter i Sverige med huvudkontor i Jönköping och ägs av den välkända industrikoncernen Axel Johnsson International.
Sverull erbjuder tjänster inom industriservice, mekanisk underhåll och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar och pumpar. De erbjuder hela kedjan från produktleverans till montage, underhåll och reparationer. Som medarbetare får du möjlighet att vara en del av ett stabilt företag samtidigt som Halmstad är i en tillväxtfas med spännande möjligheter.

Som servicetekniker kommer dina arbetsuppgifter bland annat innebära:
- Service och underhåll hos deras olika kunder (bland annat värmekraftverk, pappersindustrin och VA anläggningar).
- Felsökning och reparationer utav pumpar, elmotorer och växlar.
- Kundkontakt där du behöver erbjuda service, lösningar och merförsäljning.

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer bli direktrekryterad av Sverull.

Detta söker vi:

Som person är du självständig, lösningsorienterad och initiativtagande. Att vara öppensinnad och tillmötesgående är en självklarhet för dig och du är mån om att göra kunden nöjd.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av mekanisk service i yrken som exempelvis servicetekniker, mekaniker eller underhållstekniker. Extra meriterande om du har elkunskaper.

I tjänsten kan det förekomma resor och bör därmed vara något du är öppen för.

Du bör behärska svenska väl flytande i tal och skrift.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare