Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Plockare sökes för extrajobb på Krönleins Bryggeri AB!

Publiceringsdatum
04 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du student med truckkort och har möjlighet att arbeta extra under terminstid och på heltid under sommaren? Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget:

Krönleins Bryggeri är ett familjeföretag med en lång tradition av ölbryggning bakom sig. I sex generationer har familjen drivit bryggeriverksamhet. Vi arbetar idag mot fyra olika affärsområden: Dagligvaruhandel, Systembolag, Restaurang och Export. Inom alla dessa affärsområden erbjuder vi ett fullskaligt dryckessortiment med kvalitetsinriktning för öl, blandryck, vatten och läskedryck. Våra mest kända produkter är Three Hearts, Kaltenberg, Crocodile, Stockholm Fine Festival, Aqua Cristall, Halmstad Crush, CID och Loranga.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som plockare kommer bland annat innebära:
- Truckkörning på ståtruck vid plockning och påfyllning av produkter förekommer
- Packa och plocka beställningar på pall och färdigställa inför lastning
- Skanna produkter med handdator

Arbetstiderna är förlagda på dagtid mellan 06.00-15.00, under terminstid kan de även förkomma kortare förmiddagspass. Slutgiltiga kandidater behöver vara tillgängliga på heltid under sommaren samt på deltid under terminstid.

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer bli anställd som uthyrd konsult via oss.

Detta söker vi:

Du tar laget före jaget och skulle beskriva dig själv som en samarbetsvillig lagspelare. Att fullfölja dina åtagande är en självklarhet för dig och du säkerställer alltid att du driver ditt ansvarsområde från start till mål. Ditt arbete är viktigt för dig och du har hög arbetsmoral.

Vidare kan arbetet vara fysiskt ansträngande och du behöver därför trivas med att vara aktiv.

Krav:
- Student från och med i höst (eller redan nu) på minst 50% i minst 1 år framöver.
- Du är tillgänglig på heltid under perioden juni-augusti.
- Behörighet för A-truck.
- Talar och skriver svenska obehindrat.
- Tillgänglig för arbete på timmar under terminstid (2 vardagar i veckan).

Meriterande:
- Behörighet A- & B-truck
- Tidigare erfarenhet av lagerarbete

Välkommen med din ansökan!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 april 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com