Teamledare för Storesupport hos Martin & Servera - Halmstad

Teamledare för Storesupport hos Martin & Servera - Halmstad

Arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer du att vara teamledare för Storesupports konsulter som arbetar på Martin och Serveras lager i Halmstad. Som teamledare kommer du vara med och bygga upp en strukturerad, seriös och serviceinriktad personalpool som är rekryterad för att hjälpa kunden att säkra sina leveranser.

Tjänsten innebär olika och varierande arbetsuppgifter som exempelvis ansvar för att alla våra konsulter finns på plats, bokning av personal, coachning av personal, samt en löpande dialog med driftchefen på plats. Som teamledare ska du finnas där för våra konsulter i det dagliga arbetet och även kunna föra en dialog med Martin & Servera och deras befintliga personal samt ledning.

Som teamledare är du även med i de dagliga arbetsuppgifterna på lagret i form utav orderplock. Du kommer därför spendera en stor del av tiden ute i själva verksamheten och vara nära dina kollegor, där du utför uppgifterna kring orderplocket i kombination med din ansvarsroll som teamledare.

Arbete förekommer i olika avdelningar på lagret med olika temperaturer, alltifrån rumstemperatur, kyla med ca +4 grader och frys med -28 grader. Det är även ett fysiskt och aktivt arbete i form av tunga lyft och slitiga dagar, så vi tror att du som person bör trivas med ett sådant arbete för att trivas här.

Arbetstider
Vi söker en teamledare som kan jobba på kvällstid under måndag till fredag Den primära arbetstiden är 15:00-23:00, kommer förekomma att arbetstiden är fram till 00:00.

Tjänsten avser heltid med start enligt överenskommelse/snarast.

Tjänsten börjar med en utbildning under två veckor på heltid där även truckkort ingår om man inte har det sedan tidigare. Utöver det kommer du som teamledare även att gå en intern utbildning hos oss på Storesupport.

Personliga egenskaper/kvalifikationer
Som teamledare tänker vi oss dig som har erfarenhet av coachande roller. Du kanske har varit lagkapten inom en idrott eller arbetat med liknande ansvar sedan tidigare. Vi söker framförallt dig som har förmågan att motivera dina kollegor till att klara sina mål och trivas med sitt arbete. I rollen som orderplockare måste du vara driven och ha förmågan att hela tiden hålla tempo och fokus uppe. Du bör även vara i god fysisk form då det förekommer en del tunga lyft samt att arbetet sker i ett raskt tempo.

Som teamledare på Storesupport blir du en viktig del där ditt huvudfokus blir den dagliga driften samt att du ansvarar för att vi är rätt bemannade vecka för vecka. Med detta kommer också ett stort ansvar som representant för Storesupport ute hos vår kund. Vi ser därför att du är serviceinriktad, ansvarstagande och har en stark drivkraft att jobba mot gemensamma mål.

Erfarenhet av arbete i livsmedelsbutik eller tidigare arbete som orderplockare på lager är meriterande men inget krav.
  Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper.

  Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att kandidaten inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

  Om oss
  Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega. www.storesupport.se

  Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

  Om Martin och Servera
  Martin & Servera-gruppen är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Består av sjutton bolag med starka varumärken specialiserade inom olika delar i grossistledet. Erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet.

  Martin & Servera Logistik är navet för merparten av produktleveranserna inom koncernen. Från fyra lagerhus i Umeå, Enköping, Norrköping och Halmstad flödar varje dag mer än 6 000 leveranser till kunder runt om i landet. Martin & Servera drivs av en vision om hållbara transporter med omtanke om människor, djur och miljö.

  Är du intresserad?
  Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Hela rekryteringsprocessen hanteras av Storesupport.
  Mer info
  Område Halmstad
  Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 2 apr 2023 (8 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

  Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.