Hoppa till innehåll
Storesupport logotyp

Heltidsarbete på Martin & Serveras lager - Halmstad

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Arbetet kommer främst bestå av orderplock. Det innebär att du med hjälp av truck kommer plocka ihop alla beställningar på burar och pall samt sammanställa dessa för leverans. Vi plockar livsmedel, allt från drickabackar till grönsaker.

Det finns två olika avdelningar, en bas-avdelning där det är både rumstemperatur och kyld temperatur (-2 grader) samt en frysavdelning där temperaturen är -24 grader. I dagsläget söker Martin & Servera personal till bas-avdelningen.

Arbetstider

Arbetstiderna hos Martin & Servera är förlagda måndag till fredag och avser antingen dagtid kl. 06:00-15:00 eller kvällstid kl. 15:00-23:00. Du kommer att arbeta ett av dessa skift.

Start för tjänsten är v. 22 och kommer att inledas med en utbildning för att ge dig alla möjligheter att lyckas i arbetet.

Anställning
Tjänsten är på heltid och avser visstidsanställning på 6 månader med möjlighet till att därefter gå över till kund.

Personliga egenskaper/kvalifikationer

Du som person är driven och ha förmågan att hela tiden hålla tempo och fokus uppe. Viktigt att du är noggrann då felplock får direkta konsekvenser för kunderna. Du bör också vara i god fysisk form då det förekommer många tunga lyft kontinuerligt i arbetet. På lagret kommer du att hantera alla sorters livsmedel. Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper.

Du kommer vara anställd som medarbetare på Jobandtalent (tidigare Storesupport) och med det kommer också ett stort ansvar som representant för oss ute hos Martin och Servera.
 • Eftersom utbildning, arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska behöver du behärska svenska språket bra.
Om Martin & Servera
Martin & Servera-gruppen är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi består av sjutton bolag med starka varumärken specialiserade inom olika delar i grossistledet. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet.

Martin & Servera Logistik är navet för merparten av produktleveranserna inom koncernen. Från fyra lagerhus i Umeå, Enköping, Norrköping och Halmstad flödar varje dag mer än 6 000 leveranser till kunder runt om i landet. Martin & Servera drivs av en vision om hållbara transporter med omtanke om människor, djur och miljö.

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega. www.storesupport.se.

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du intresse för tjänsten ansöker du via denna sida, vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

  Välkommen!
  Mer info
  Område
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  19 juni 2023 (20 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

  Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare