Hoppa till innehåll
Storesupport logotyp

Extrajobb som orderplockare- Martin och Servera Halmstad

Arbetsuppgifter


Som lagermedarbetare på Martin och Serveras lager kommer det att förekomma:
 • Truckkörning, plock och pack, verkställa beställningar.
 • Arbeta i olika temperaturer. Basavdelningen (rumstempererad) och frysavdelningen (-26 grader)
 • Som medarbetare har du en av avdelningarna där du jobbar majoriteten. Men kan ombed till den andra vid behov.
 • Vara fysiskt aktiv, du kommer att arbeta med kroppen och tunga lyft är vanligt förekommande.
Vi söker i dagsläget orderplockare till avdelningarna bas och frys.

Arbetstider
 • Arbetstiderna är förlagda under vardagar 16:30-23:00, andra arbetstider kan förekomma.
 • Arbetet börjar med två veckors upplärning som sker på heltid måndag-fredag under kvällstid kl. 15:00-23:00. I denna utbildning ingår även truckkort om man inte har det sedan tidigare.
 • Vi ser att du kan arbeta cirka 2 dagar/vecka under terminstid, gärna torsdagar och/eller fredagar då behovet är stort.
 • Vi erbjuder heltidsarbete under sommaren då behovet är som störst.
 • Schemaläggning sker vecka för vecka under termins tid vilket gör det väldigt flexibelt. Under sommaren kommer man bli tilldelad ett sommarschema.Start för tjänsten är från mars.
Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven och som har förmågan att hela tiden hålla tempo och fokus uppe. Noggrannhet är av stor vikt i detta jobb, då ett felplock får direkta konsekvenser för kunderna. Du bör också vara i god fysisk form då det förekommer många tunga lyft och arbetet sker i ett raskt tempo. Du tycker om att arbeta mot tydligt uppsatta mål och har en vilja att ständigt förbättras. Arbetet innebär hantering av alla sorters livsmedel. Vi vill att du har för avsikt att kombinera detta extrajobb med en annan sysselsättning under en längre tid.

Storesupports värdegrund vilar tungt på tre nyckelord - engagemang, kunskap och kvalitet - tre värdeord som är styrande i våra beslut, kommunikation och dagliga handlingar. Viktiga ord som vi vill ska lysa igenom hos alla våra medarbetare. För att vi ska trivas ihop ser vi också att du har en bra och positiv inställning till arbetet samt god attityd mot andra. Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper.

Du kommer vara anställd som medarbetare på Storesupport och med detta kommer också ett stort ansvar som representant för Storesupport.

Krav
 • För att anställas samt vara anställd i denna tjänst krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Exempel på annan huvudsaklig sysselsättning är studier på minst halvfart (50%), annat arbete där du är garanterad arbete minst 50%, eget företag eller elitidrottare. Du kommer behöva uppvisa intyg på din huvudsakliga sysselsättning innan eventuell anställning för denna tjänst.
 • Eftersom arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska behöver du behärska svenska språket.
Om Martin & Servera
Martin & Servera-gruppen är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi består av sjutton bolag med starka varumärken specialiserade inom olika delar i grossistledet. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet.

Martin & Servera Logistik är navet för merparten av produktleveranserna inom koncernen. Från fyra lagerhus i Umeå, Enköping, Norrköping och Halmstad flödar varje dag mer än 6 000 leveranser till kunder runt om i landet. Martin & Servera drivs av en vision om hållbara transporter med omtanke om människor, djur och miljö.

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega. www.storesupport.se.

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.
  Är du intresserad?

  Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du intresse för tjänsten ansöker du via denna sida, vi tar inte emot ansökningar via mejl.

  Välkommen!
  Mer info
  Område
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  12 apr. 2023 (15 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

  Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare