Hoppa till innehåll
Storesupport logotyp

El-Tekniker till Albany International i Halmstad

Publiceringsdatum
15 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Storesupport är en del av Job&Talent. Du kommer att ledas vidare till Job&Talent om du väljer att skicka in din ansökan.

Erfaren El-Tekniker sökes till Albany International i Halmstad. Bli en del av vårt dynamiska team och bidra till att driva framtidens teknologiska innovationer. Ta chansen att arbeta med spännande projekt och utveckla dina kunskaper inom elteknik. Ansök idag och ta steget mot en givande karriär hos oss.

Om uppdraget

Som El-Tekniker kommer du att vara ansvarig för att utföra service och underhåll på våra elektriska system och utrustningar. Du kommer att arbeta med felsökning, reparationer och installationer för att säkerställa att vår kunds anläggningar fungerar optimalt. Du kommer att samarbeta med andra tekniker och följa säkerhetsföreskrifter för att upprätthålla hög kvalitet på vårt arbete. Som El-Tekniker hos vår kund får du möjlighet att vara en del av ett dedikerat team och bidra till framgången för deras verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet inom el ,med kunskap och utbildning inom området. Du har en teknisk utbildning inom el (lägst gymnasieutbildning) och har tidigare arbetat med installation, underhåll och reparation av elektriska system och utrustning. Du är självgående, noggrann och har god problemlösningsförmåga.

En god kommunikation i denna roll är ytterst viktig, så goda språkkunskaper i tal & skrift i svenska och engelska är ett krav.

Hos Albany International kommer du att vara en viktig del av vårt team och bidra till att säkerställa effektiva och pålitliga elinstallationer, samt att se till att kvalitetsmål uppnås.

Om kunden

Albany International är en ledande utvecklare och tillverkare av sammansatta komponenter som framställs genom avancerad materialbearbetning och automatiseringskapacitet, med två kärnverksamheter.

1. Machine Clothing är världens ledande tillverkare av specialdesignade band som är nödvändiga för tillverkning av alla kvaliteter av pappersprodukter.

2. Albany Engineered Composites är en växande konstruktör och tillverkare av avancerade materialbaserade komponenter för krävande flyg- och rymdtillämpningar och stödjer både kommersiella och militära plattformar.

ATT JOBBA PÅ JOB&TALENT

På Job&Talent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Job&Talent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Ansökningsinformation

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sandra via e-post: sandra.lindulf@jobandtalent.com eller telefonnummer: 0733-898799.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Övrigt

Placeringsort: Halmstad

Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Storesupport logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 mars 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

Storesupport är en del av Job&Talent, en världsledande marknadsplats för jobb, med huvudkontor i Madrid och verksamhet i Sverige, Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika. Läs mer på jobandtalent.se