Processingenjör Plast – Halmstad

Processingenjör Plast – Halmstad

Är du en driven person med teknikintresse som vill vara med och skapa en mer hållbar morgondag - på riktigt? Då kan tjänsten som Processingenjör på Stena Recycling vara något för dig. Just nu söker vi en ansvarstagande och nyfiken person till vår plaståtervinningsanläggning!

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss får du en trygg och rolig arbetsplats, full av kompetenta och hjälpsamma kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Din medarbetarresa börjar med en gedigen introduktionsutbildning, eftersom vi vill skapa bästa möjliga förutsättningar för dig att lyckas i din nya roll. Vi satsar också mycket på kompetensutveckling inom exempelvis materialkunskap, ledarskap, digitala verktyg och annat av intresse. Eftersom vi är måna om dig, erbjuds du trygga och utvecklande förmåner, såsom kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag, m.m.

Din roll hos oss
I rollen som Processingenjör kommer du tillsammans med dina kollegor arbeta med systematisk processutveckling av anläggningen. Du kommer att ha många kontaktytor och tillgång till ett brett nätverk inom bolaget. Ditt närmaste team består av Anläggningschef och två andra kollegor, ett kompetent gäng som gärna delar med sig av sin kunskap och värderar högt att ha roligt på jobbet. Anläggningen är under tillväxt, där du har stora möjligheter att påverka din roll och även stort ansvar med påverkan på resultat och utveckling. Här får du en chans att både utveckla och utvecklas!

Exempel på arbetsuppgifter du kommer att utföra:
 • Säkerställa och kontrollera våra befintliga produktionsprocesser
 • Leda förstudier och presentera investeringsförslag
 • Leda projekt och aktiviteter för utveckling av linjen
 • Utveckla våra produkter enligt kunders krav och önskemål
 • Identifiera kritiska processparametrar och implementera processövervakning
 • Driva rotsaksanalyser och reducera variationer i våra produktionsprocesser
 • Utveckla standarder och rutiner tillsammans med produktionen
Här får du chansen att jobba i ett litet team med engagerade kollegor, där du har stor besluts- och resultatpåverkan. Som processingenjör så leder du arbetet kring processförbättringar, utveckling av anläggningens produkter samt förstudier och projekt. Du kommer även samarbeta tvärfunktionellt med andra anläggningars processingenjörer samt från R&D.

Vad bidrar du med?
För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö.

Som person ser vi att du är nyfiken, engagerad och vet hur du bäst framför information till olika mottagare med en pedagogisk ton. Du kommer gärna med nya idéer och förslag på förbättringar samtidigt som du har kraften att driva projekt hela vägen i mål. Du är strukturerad, flexibel och är en person som gillar att ta ansvar.

Du behöver uppfylla följande kriterier för att lyckas i rollen:
 • Eftergymnasial utbildning inom teknik eller likvärdig erfarenhet
 • Kommunicerar flytande på både svenska och engelska
 • Erfarenhet av Officepaketet
 • B-körkort
 • Erfarenhet av arbete i underhållssystem (meriterande)
Vi ser fram emot din ansökan!
Urval sker löpande så ansök därför gärna med ditt CV redan idag eller senast 2023-03-29. Vänligen observera att vi på grund av GDPR endast tar emot ansökningar via ansökningsknappen. Eftersom vi vill säkerställa ett rättvist och fördomsfritt urvalsarbete önskar vi inget personligt brev, däremot att du svarar på våra inledande urvalsfrågor. Om du går vidare kommer du därefter att få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Vi tillämpar sex månaders provanställning och gör bakgrundskontroll. Här kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess.

Har du frågor som inte besvaras av annonsen eller på www.stenarecycling.se får du gärna höra av dig till rekryterande chef Fredrik Ottosson på tfn 010-445 9164.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Processingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stenarecycling.se/
Sista ansökningsdag 29 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Stena Recycling
Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Med 1900 engagerade medarbetare på 95 orter runtom i landet, erbjuder vi hållbara lösningar varje dag för såväl kunder, som för samhället i stort. Vår företagskultur präglas av innovationskraft, nyfikenhet, omtanke och ambition att i nära samarbete med våra partners driva utvecklingen i branschen.

Varmt välkommen till en framtidsbransch - det börjar med dig!