Hoppa till innehåll
Ansök nu
Nu öppnar vi ett nytt åkeri i Halmstad och söker därmed tre chaufförer. Är du en serviceinriktad person som trivs med att arbeta bakom ratten? Vill du hjälpa oss med vårt viktiga uppdrag – att tillsammans skapa en hållbar morgondag för kommande generationer?

På Stena Recycling räknas alla medarbetares insatser. Vi erbjuder helhetslösningar inom återvinning och cirkulära tjänster över hela landet. Våra kunder finns representerade i många branscher – allt från detaljhandel och tillverkande industri till verkstadsindustri, kommunal verksamhet och sjukhus. Med omtanke och säkerhet i fokus strävar vi alltid efter att bli ännu bättre och nu behöver vi dig – vår nya kollega – som vill hjälpa oss att ta nästa steg på vår resa.

Här kan du utvecklas!
Vi erbjuder en trygg och rolig arbetsplats, full av kompetenta och hjälpsamma kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Eftersom vi vill skapa bästa möjliga förutsättningar för dig att lyckas i din nya roll börjar din medarbetarresa med en gedigen introduktionsutbildning. Vi satsar mycket på kompetenshöjande insatser och som en del av en större koncern finns många möjligheter för dig som vill växa, både individuellt och tillsammans med oss. Vi är måna om dig, därför erbjuder vi dig trygga och utvecklande förmåner. Läs mer här.

Som Chaufför...
... kommer du att hämta material/avfall från våra kunder och transportera detta till vår filial Materialet består av papper, kartong, glas, plast och metall. Du kör utifrån körlistor och använder färdskrivaren enligt gällande rutiner. Du ansvarar också för underhåll och skötsel av det komprimerande fordonet. Det kommer att stå två komprimerande fordon i Halmstad, vilket innebär att en körs med en chaufför medan den andra körs med två chaufförer.

Eftersom vi utökar vår åkeriverksamhet med två komprimerande fordon och öppnar upp i Halmstad, får du vara med på en spännande utvecklingsresa. Arbetet styrs via transportledaren i Malmö och vår logistiksupport i Halland. Du kommer att köra i Halmstad med omnejd. Hos oss är du vårt ansikte utåt då du dagligen möter våra kunder och samarbetspartners, därför krävs det att du har ett gott servicetänk. Arbetet är också fysiskt tungt då du går mycket och drar kärl, du behöver trivas med det.

Exempel på arbetsuppgifter du kommer att utföra:
  • Uppdatera underlag för kör- och nyckelordning
  • Rapportera avvikelser avseende rutter
  • Medverka aktivt i förbättringsarbeten rörande din roll och arbetsmiljön
  • Städa ditt fordon och hålla god ordning och reda
Arbetstid är 07:00-16:00 måndag till fredag. På sikt kan det eventuellt bli tvåskift (dag/kväll).

Det börjar med dig.
Vi tror att du som söker är en noggrann person som trivs i en varierande roll. Du är serviceorienterad och har lätt för att kommunicera med personer runt omkring dig. Vidare är du också en person med god samarbetsförmåga, men att arbeta självständigt är heller inget problem för dig.

För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö.

Kvalifikationer
  • B och C körkort
  • Giltigt YKB
  • God svenska i tal och skrift
  • Kunna hantera Ipad
  • Några års erfarenhet av att ha kört lastbil i tidigare arbete (meriterande)
  • Erfarenhet från återvinningsbranschen (meriterande)
Information om rekryteringsprocessen
Eftersom vi vill säkerställa ett rättvist och fördomsfritt urvalsarbete önskar vi inget personligt brev, däremot att du svarar på våra inledande urvalsfrågor. Om du går vidare kommer du därefter att få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Här kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess. Vi tillämpar sex månaders provanställning och gör bakgrundskontroll.

Välkommen till en framtidsbransch!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Om Stena Recycling
Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Med 1900 engagerade medarbetare på 95 orter runtom i landet, erbjuder vi hållbara lösningar varje dag för såväl kunder, som för samhället i stort. Vår företagskultur präglas av innovationskraft, nyfikenhet, omtanke och ambition att i nära samarbete med våra partners driva utvecklingen i branschen.

Varmt välkommen till en framtidsbransch - det börjar med dig!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare